行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
1. 正係知樓豬條女同ALEX行年宵,
比樓豬見到之後樓豬POST返同阿YAN(樓豬女朋友)啲whatsapp對話出黎
2. 啲對話大概係女主角知衰搵返樓豬補鑊,之後佢發現到樓豬起喱度講緊
喱件事跟住block埋樓豬
3.同埋樓豬條女以前聲稱飲醉被硬上,樓豬第一次確實被帽左
暫時係咁多,有漏請其他巴絲補充

Agger
啲女人好撚鐘意一搵到位就入你,就變左你錯

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

男乜撚野神啊,專一嘅女朋友嘅男神只會係自己男朋友
你戈位係雞黎嫁咋
有無多d 資料

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

男乜撚野神啊,專一嘅女朋友嘅男神只會係自己男朋友
你戈位係雞黎嫁咋

Agger
真係波大無腦,諗埋d咁on9既理由都得
有無多d 資料

無呀 我女朋友唔識朗朗男朋友
唔好亂黎 只係都係cu
有無多d 資料

唔好亂黎 只係都係cu

女朋友 自膠

唔好亂黎 只係都係cu

女朋友 自膠

個留言明明係你喎

我再講多次 果期女朋友傾起朗朗個話題
咁岩我發燒 頭痛 咪開post鳩up
我女朋友唔識朗朗女朋友

唔好亂黎 只係都係cu

女朋友 自膠

個留言明明係你喎

點解釋
我是假膠 不要再討論

帽主認左假膠 就放過佢啦
Block咗無新進展應該就end post
膊頭呀﹐我有樣嘢… 想同我好朋友講。

邊個呀 ?

你囉。

你講吖。

我見到呀Yan…同個男人入咗維園花市。

花市?

花市。

你有無搞錯呀?

兩條友攬埋一舊呀。

你…你講乜嘢呀?

兩條友﹐攬埋一舊呀! 你條女係雞嚟呀!

(膊頭表情 -> -> -> )

講咩呀你!

我驚你俾人滾咋! 你打我!?

死啦!

仆街吖

死啦!

(待續)
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

癡孖筋,犯咩法

人地而家可能同alex扑緊野添啦屌你老母
凈係諗條女感受你有冇諗過樓主
讀中大
臭雞
Part Pro (ba 西?)
Yan Alex Jessica

大波

More
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

癡孖筋,犯咩法

人地而家可能同alex扑緊野添啦屌你老母
凈係諗條女感受你有冇諗過樓主

上面條仆街貼潮文攪事
你究竟有沒尊重過條女架?
我明白你見到女朋友攬住其他男仔 你好撚嬲
但嬲還嬲 咪咩都放上黎 你而加想公審女朋友?
你咁樣叼你女朋友面子架? 有沒諗過佢感受?

條女比帽佢戴又有冇諗過佢感受呀屌你老母

私底下解決都唔撚洗放上黎啦 佢地啲私人事關我地撚事咩?

hi Alex
算啦 我旁外人唔講咁多😂

Alex你收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞