行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
算啦 我旁外人唔講咁多😂

諗好少少篇文先好打出黎啦 比人圍插就縮鳩

on9,條女啲語氣好撚似曾雙相識

根本條條臭雞都係咁
利申:遇過幾個比帽我既ex所有野同樓主個臭雞一樣
樓主振作呀!你依家清楚你條女咩人啦,唔好再痴埋個女人度啦。
希望樓主快啲搵到真愛
算啦 我旁外人唔講咁多😂

高手

以退為進好叻叻

唔係
我覺得佢依個極端好撚好笑
一開始起勢咁屌
之後就直接收皮
事主 男人老狗連大話都分唔到

屌, 兩條女wo呢度

唔係而張
果時啲巴打話我女朋友似肥貝 (無樣 淨係貼左對波)

左定右?

右邊個屎忽好似幾正
屌你起雙飛阿

邊個先係

你究竟有沒尊重過條女架?
我明白你見到女朋友攬住其他男仔 你好撚嬲
但嬲還嬲 咪咩都放上黎 你而加想公審女朋友?
你咁樣叼你女朋友面子架? 有沒諗過佢感受?

出現了
一有圖, 成個post就高質左
好淫亂
事主起雙飛?
講真,樓主你如果唔發相,我真係屌你,好似王心凌巴打咁日日幫你開post追擊你,我係認真,唔係講緊笑,你話我食花生,正義lun,乜都好,隨便你。
你有無想過你呢種一時之快會對其他巴打有幾大傷害?幫條女埋既巴打出去人地點見人?你心諗可能無人知,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個巴打有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你想維護條女之前三思一下,唔好受班正義撚影響,呢度有啲人以為自己好正義就唔會理他人感受,當中仲有班小學雞字都未識得幾個,以為幫臭西埋單係正義既行為,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長臭雞橫行,做埋晒啲損人不利己的事。

P.S. 你單野我無估錯應該帽左唔只2次,其實要搵你帽左幾次一啲都唔難,IP 都唔洗check

唔係而張
果時啲巴打話我女朋友似肥貝 (無樣 淨係貼左對波)

跟車太貼
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

癡孖筋,犯咩法
幫推,po條臭雞出嚟

樓主玩3p?
你究竟有沒尊重過條女架?
我明白你見到女朋友攬住其他男仔 你好撚嬲
但嬲還嬲 咪咩都放上黎 你而加想公審女朋友?
你咁樣叼你女朋友面子架? 有沒諗過佢感受?

出現了

唔post閃卡咪算比面囉
估唔到有圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞