行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
YAN豬幾時上水

BTW以後識親女仔叫YAN都要睇下路

睇吓對波就分到係咪佢
alex 就爽死啦

樓豬走寶
我屌
精彩
YAN豬幾時上水

睇吓對波就分到係咪佢

大8字波, 起碼D級, 左波事業線左近有粒志
而加即係點呀
屌 你地班on9
樓主唔係假膠黎 自己睇啦仆街
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7-nL3sYnrZAJ:m3.hkgolden.com/view.aspx%3Fmessage%3D6595274%26type%3DAP%26page%3D37+&cd=12&hl=en&ct=clnk

可唔可以問巴打你拎簽名?想過番個肥年

YAN豬幾時上水

睇吓對波就分到係咪佢

想識阿yan
YAN豬幾時上水

睇吓對波就分到係咪佢

想識阿yan

想食定想識
屌 你地班on9
樓主唔係假膠黎 自己睇啦仆街
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7-nL3sYnrZAJ:m3.hkgolden.com/view.aspx%3Fmessage%3D6595274%26type%3DAP%26page%3D37+&cd=12&hl=en&ct=clnk

可唔可以問巴打你拎簽名?想過番個肥年

thx
Alex張醫生紙呢?

Hi

狙擊alex

yan都扑左樓豬,醫生紙冇意思啦
條女係仆街但alex都唔係好得去邊
我屌你老母呀死狗公 明知人地情侶就咪撚搞人啦 祝你永世溝親女唔係有毒就帶帽呀柒頭
利申就係比啲厚面皮狗公搞到我帽左

狗公真係好黑人憎

認乜鳩 成件事到底你錯左係邊
啲女就係咁 鐘意將錯既推哂比你

Agger
啲女人好撚鐘意一搵到位就入你,就變左你錯

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

痴撚線
點解會有人話樓主錯?
你地臭西黎?
定係你地由個臭西生出黎?

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

痴撚線

屌你老母放隻雞出黎啦on9
死臭雞
綠帽post都推到第2

屌做男人1就1,2就2

你忍唔到咪飛囉

俾人綠帽仲柒到拎上連燈開post
頂呢個post真係笑撚到仆街
樓主快D再爆多D野出黎
點解平時多少少肉都比連登仔話肥系狗都唔屌
但樓主呢個就個個爭住屌?
綠帽post都推到第2

屌做男人1就1,2就2

你忍唔到咪飛囉

俾人綠帽仲柒到拎上連燈開post

樓主有圖都算係咁啦
條女係仆街但alex都唔係好得去邊
我屌你老母呀死狗公 明知人地情侶就咪撚搞人啦 祝你永世溝親女唔係有毒就帶帽呀柒頭
利申就係比啲厚面皮狗公搞到我帽左

狗公真係好黑人憎

條女本身花既又發姣,關咩狗公事呀又
周圍痴仔既大把la
比你有女痴埋黎你唔上咩
樓豬識唔識alex真人架
有冇野爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞