行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
Alex 記住呀
他朝君體也相同 第日你老婆係你面前俾人屌都唔好怨呀

樓主女朋友好好啊!除左派帽之外。
咁大波 中出即飛啦
Btw alex你仆街死唔該
維圍
條女係仆街但alex都唔係好得去邊
我屌你老母呀死狗公 明知人地情侶就咪撚搞人啦 祝你永世溝親女唔係有毒就帶帽呀柒頭
利申就係比啲厚面皮狗公搞到我帽左

屌 好撚認同
你究竟有沒尊重過條女架?
我明白你見到女朋友攬住其他男仔 你好撚嬲
但嬲還嬲 咪咩都放上黎 你而加想公審女朋友?
你咁樣叼你女朋友面子架? 有沒諗過佢感受?

Alex 收皮啦

咁條女有冇尊重過男朋友呀
你估擺上黎唔丟男既架咩 咁撚大頂綠帽
仆街Alex
有無多d關於佢既資料
唔好比女人既美色迷惑住自己
森林好大大把女仔有得你選擇,條女係你眼中的確樣靚身材正好女神FEEL,所以你先敢綠帽一次再搏多鋪
但係條女坦白左有比男神搞又點?
坦白而家大撚晒可以扮無辜可憐?
坦白完可以當咩事都無發生過?
條女唔係周圍搞搞陣做咩上異性屋企?
你不如同我講去老蘭係應酬肉潔冰清吧笨
條女肯主動積極去差館落口供搞大件事我就信啦

樓主已經認左戇鳩啦
條女根本性難移,呢次就話撞正,都唔知私底下偷食左幾多次
留名等多圖
笑左 做完手術唔洗留院第一次聽
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about th’universe!

點解2你又要講 我笑到傻啦巴打
留名
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about th’universe!

點解2你又要講 我笑到傻啦巴打

Jessica 係邊個
留名
正評
屌追左2粒鐘終於追完post
屌追左2粒鐘終於追完post

我都係
支持樓主除 Alex屌你老母
唔好比女人既美色迷惑住自己
森林好大大把女仔有得你選擇,條女係你眼中的確樣靚身材正好女神FEEL,所以你先敢綠帽一次再搏多鋪
但係條女坦白左有比男神搞又點?
坦白而家大撚晒可以扮無辜可憐?
坦白完可以當咩事都無發生過?
條女唔係周圍搞搞陣做咩上異性屋企?
你不如同我講去老蘭係應酬肉潔冰清吧笨
條女肯主動積極去差館落口供搞大件事我就信啦

條女真係呢
出過一次軌都唔識避諱下?
咩日子呀?年三十唔同自己男朋友行年宵?
仲要扶住人報隻鳩手?
不講埋佢做完割包皮手術 要幫佢扶住碌鳩
依家擺明要公審你呀
年三十仲搞埋啲咁既野
食屎啦你 臭雞
對港女真係好失望
淨係睇文字都覺得sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞