行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
有冇懶人包
唔怪得alex咁撚高攻同狗公 大家要學下野啦
父親節快樂呀 Alex
算啦 我旁外人唔講咁多😂

眼有事咪撚上網啦

又多個alex 嘅

高手

以退為進好叻叻

你究竟有沒尊重過條女架?
我明白你見到女朋友攬住其他男仔 你好撚嬲
但嬲還嬲 咪咩都放上黎 你而加想公審女朋友?
你咁樣叼你女朋友面子架? 有沒諗過佢感受?

On9
到時分手條女咪又扮受害人
放曬上ig fb

我都試過 明明我係受害者 過左一個月後先知我個ex將對我所做 比帽我帶既事同佢啲朋友調轉角色咁唱比人聽

係我身上唱都唔緊要
因為佢啲姐妹都唔鍾意我
成日同佢啲姐妹講我對佢有幾差幾差

On9
放曬上ig fb

我都試過 明明我係受害者 過左一個月後先知我個ex將對我所做 比帽我帶既事同佢啲朋友調轉角色咁唱比人聽

啲女係咁仆街
我都試過

眼有事就咪上網啦
[quote]算啦 我旁外人唔講咁多😂

Alex爸爸

On9
放曬上ig fb

係我身上唱都唔緊要
因為佢啲姐妹都唔鍾意我

樓豬,你自問條例係未好差
屌盲佢隻眼 之後分手

On9
放曬上ig fb

係我身上唱都唔緊要
因為佢啲姐妹都唔鍾意我

可唔可以而家咩情況?進展?
初初開post都係想比人屌醒
我唔會貼相 唔會開名
不過有心搵下既 我係出賣女朋友到貼過下佢啲相

早講啦屌

留名睇條女咩樣

係我身上唱都唔緊要
因為佢啲姐妹都唔鍾意我

樓豬,你自問條例係未好差

條件
醒啦樓豬
就當佢今日唔係比帽你
呢啲女遲下都一定會
我明白嫁

On9
放曬上ig fb

正常
我中學見識過有個女仔分手後都係唱條仔
本來我都心諗世上有冇咁撚多賤男

後來聽返其他女仔講先知原來果個賤男係超好仔, 對條女千衣百順, 分左手條女就係咁唱佢勁仆街

大個左識一條女又係瘋狂話佢條仔點點點
但自從我識埋佢條仔之後, 先發現佢條仔根本一d問題都無, 仲要幾正常
仲要自爆 哈哈 飛尻左佢呢d囡 吊完就飛岩

早講啦屌

留名睇條女咩樣

Link定老母
一齊撐樓主貼鳩佢啲閃卡出黎啦屌佢老母臭系

On9
放曬上ig fb

係我身上唱都唔緊要
因為佢啲姐妹都唔鍾意我

屌 呢D人咪撚忍啦,仲俾面佢
個條女高招 用一招反客為主 轉移視線
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

On9
放曬上ig fb

係我身上唱都唔緊要
因為佢啲姐妹都唔鍾意我

姊妹都係其中一樣拍拖最撚濕尻既生物黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞