行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左
佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

咁樣仲唔係雞?
唔係講笑呀嘩?

唉 我又戇鳩 心軟 如果佢唔偷食
佢真係一個勁好既女朋友

Agger
啲女人好撚鐘意一搵到位就入你,就變左你錯

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

咁都接受到? 咁易俾人氹上去
你都睇清佢係咩人啦

嘩屌 原來扑撚埋
嗰陣你咁都唔分手
巴打有冇閃卡睇

飲到醉醉地就比男神扑左
佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

咁樣仲唔係雞?
唔係講笑呀嘩?

佢真係一個勁好既女朋友

事實都擺係你面前
食屎啦樓主

Agger

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

先不論誰對誰錯
單睇未分手嘅狀態同男仔單獨飲醉加俾人食埋
而又冇告返佢強姦
你自己諗埋佢

認乜鳩 成件事到底你錯左係邊
啲女就係咁 鐘意將錯既推哂比你

Agger

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

而家諗番都覺得好戇鳩

我唔係樓主,但我睇文字都覺得好撚hurt,自己條女咁樣
樓主咁都可以當無事發生,真係佩服
Lm
一個人眼有事會想去維園逼餐死?

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

飲到醉醉地就比男神扑左
而家諗番都覺得好戇鳩

咁樣仲唔係雞?
唔係講笑呀嘩?

佢真係一個勁好既女朋友

你都識講啦 佢又會偷食,仲要有前科
樓主堅強 新年流流唔好喊
係時候俾女朋友樣我地睇了

認乜鳩 成件事到底你錯左係邊
啲女就係咁 鐘意將錯既推哂比你

Agger

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

而家諗番都覺得好戇鳩

食得鹹魚抵得渴

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

飲到醉醉地就比男神扑左
而家諗番都覺得好戇鳩

咁樣仲唔係雞?
唔係講笑呀嘩?

佢真係一個勁好既女朋友

認真 笑左
樓主醒吧

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

而家諗番都覺得好戇鳩

咁都接受到? 咁易俾人氹上去
你都睇清佢係咩人啦

樓主當時不願面對。算啦依家都無彎轉,搵第二個啦。
屌你老尾 貼條狗公同女出黎 等大家唔洗中伏啦!
咁撚都忍到 樓主平時應該都係垃圾 畀人任屌唔嬲 條女畀人搶左都係抵撚死 就係你呢啲垃圾門口狗鍵盤戰士港豬 先會搞到香港咁撚多吊高黎賣既港雞

淨係睇啲圖都忟 我屌你 垃圾廢青
影衰曬全世界男性動物 做男人既基本資格都冇
你條女係雞。三萬蚊過夜啊
原來開到2 痴線

事主巴打 你唔係咁樣都接受到啊?條女雞黎架
分手啦
係時候有樣睇了
你條女係雞。三萬蚊過夜啊

唔使錢呢
樓主,過來人表示依啲女真係早飛早著,千奇唔好心軟同信佢講野,如果唔係到頭來最hurt係自己

利申:之前衰心軟衰on9係咁信哂啲女大話,連續三次綠帽,依加所有女人起我眼中都係雞係公廁
痴線 點忍呀樓豬?踩到上心口

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

而家諗番都覺得好戇鳩

果時覺得 佢都唔想 係個仆街引佢 灌佢
覺得咁樣 可以原諒下 但而家諗起番 應該斬釘截鐵 唔理佢
希望巴打唔會對農曆新年有陰影啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞