行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
你班仆街真係呢

好波
岩岩追哂post
講真樓主最錯係放上黎討論
1)個個睇證供一定話你帶帽
2)條女會比人話臭雞
3)你條女真實係咩人得你知
4)佢仲要有上連登
除非你一早諗住飛撚左佢放上黎比我地花生
唔係對成件事毫無幫助
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

癡孖筋,犯咩法

新會員 ?
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

癡孖筋,犯咩法

出現了
一有圖, 成個post就高質左

變左j圖post
岩岩追哂post
講真樓主最錯係放上黎討論
1)個個睇證供一定話你帶帽
2)條女會比人話臭雞
3)你條女真實係咩人得你知
4)佢仲要有上連登
除非你一早諗住飛撚左佢放上黎比我地花生
唔係對成件事毫無幫助

Yan 我有青光眼白內障三千度近視
快啲陪我行維園
我屌你老母阿 Alex 人地有仔仲搞尻人
眼有事就死返屋企訓啦 屌你老母
祝你次次戴帽
個女做公廁
個仔繼續比人派帽
你一分手佢就拍拖
你信唔信呀拿
又話眼部手術 又話多人企埋左 佢講哂啦 比我分手算了 綠得一次就有第二次

癡孖筋,犯咩法

新會員 ?

幫佢改好嗱

講真,樓主你如果唔發相,我真係屌你,好似王心凌巴打咁日日幫你開post追擊你,我係認真,唔係講緊笑,你話我食花生,正義lun,乜都好,隨便你。
你有無想過你呢種一時之快會對其他巴打有幾大傷害?幫條女埋既巴打出去人地點見人?你心諗可能無人知,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個巴打有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你想維護條女之前三思一下,唔好受班正義撚影響,呢度有啲人以為自己好正義就唔會理他人感受,當中仲有班小學雞字都未識得幾個,以為幫臭西埋單係正義既行為,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長臭雞橫行,做埋晒啲損人不利己的事。

P.S. 你單野我無估錯應該帽左唔只2次,其實要搵你帽左幾次一啲都唔難,IP 都唔洗check
正評比張圖
其實有冇人諗過樓主有2部電話互text

一個扮女友
一個扮自己
好彩人地唔係扯唔起咋
到底係咪yan

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

哇正
我屌埋你果份

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

難怪你帽咗都原諒到

好撚大

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

新年換新女,巴打take care

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

樓主好波

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

痴線,氹番佢,中出多次先飛啦
好撚正痴線
live
死臭雞擺明心虛,唔係唔會即block
不過咁乾脆咪好,唔使拖泥帶水喋喋不休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞