行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
樓豬搵個第二個閃返佢啦
咁你都信 想幫人埋單?
幾時有相
放相啦樓主

佢做初一你做十五啦
樓主
上回題要: 我都知衰 估唔到佢會派帽
其實佢都派過一次 佢話飲醉左 比個男仔梗硬黎 但佢有認 係主動講出黎
唉 所以我先會信佢無講大話

呢D叫女女女 好似係
而家發展成點
樓主我撐你呀
雖然你係on9左啲
公開條女電話出黎比巴打們認識下佢啦
屌你老母臭雞,知你mon緊post呀
女朋友先下手為強 變咗樓豬錯

認乜鳩 成件事到底你錯左係邊
啲女就係咁 鐘意將錯既推哂比你

Agger
啲女人好撚鐘意一搵到位就入你,就變左你錯

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩
閃卡同閃片呢?
女咩朋友,雞就雞啦
上回題要: 我都知衰 估唔到佢會派帽
其實佢都派過一次 佢話飲醉左 比個男仔梗硬黎 但佢有認 係主動講出黎
唉 所以我先會信佢無講大話

呢D叫女女女 好似係

勞資糾紛
屌你老尾 貼條狗公同女出黎 等大家唔洗中伏啦!
咁撚都忍到 樓主平時應該都係垃圾 畀人任屌唔嬲 條女畀人搶左都係抵撚死 就係你呢啲垃圾門口狗鍵盤戰士港豬 先會搞到香港咁撚多吊高黎賣既港雞
hi 女朋友仔

上alex屋企無咁凍
臭雞

Agger

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

條女係仆街但alex都唔係好得去邊
我屌你老母呀死狗公 明知人地情侶就咪撚搞人啦 祝你永世溝親女唔係有毒就帶帽呀柒頭
利申就係比啲厚面皮狗公搞到我帽左

希望佢盲

認乜鳩 成件事到底你錯左係邊
啲女就係咁 鐘意將錯既推哂比你

Agger

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

飲到醉醉地就比男神扑左
佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

咁樣仲唔係雞?
唔係講笑呀嘩?
咁多個人做project,又咁啱得佢兩個去維園
就黎第三隻腳傷咗都幫幫手
yan同alex,祝你兩個賤人飛起樓主後晚晚扑野
然後齊齊生椰菜花,中愛滋

Agger

首先唔講樓主有冇錯先

扮晒野咁..雞就雞啦

而家諗番都覺得好戇鳩

咁都接受到? 咁易俾人氹上去
你都睇清佢係咩人啦
眼盲仲去年宵唔驚比人撞死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞