行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
好想試下咁大波嘅女,一定返唔到轉頭

私底下解決都唔撚洗放上黎啦 佢地啲私人事關我地撚事咩?

hi Alex

擺明係隻死狗公
你係咪on9
第一次梗係有咁慘講咁慘 咁都仲忍到,依嫁仲block埋你,明明自己錯仲要咁惡,咩女人黎
由佢啦,雞黎姐,幾個月後又一條好漢,咪野住飛機先囉
你係咪on9
第一次梗係有咁慘講咁慘 咁都仲忍到,依嫁仲block埋你,明明自己錯仲要咁惡,咩女人黎
由佢啦,雞黎姐,幾個月後又一條好漢,咪住飛機先囉

樓主 雖然你宜家唔算好快樂
但我都要祝你新年快樂,有啲野早早了結以後唔使擔心

Be strong 新一年新開始
恭喜樓主甩左隻雞
新一年重新做人
做男人做到你咁
死撚左佢好過

新年都要咒你死
三個都on9

比佢block埋啦

拿 幫人放精 比人屌 人地屌完咪比返你囉 睇開d啦
老實講 一個星期後就有佢兩個新相 放上網
笑左
免費西 公廁 任上 輪住上 仲有乜tag 我好撚想條女睇到呀
留名跟進
我勸大家無樣唔好開心得咁早
可能個樣好豬
btw 事主條女係咪住元朗?
免費西 公廁 任上 輪住上 仲有乜tag 我好撚想條女睇到呀

直仔比你屌屌不屌
我勸大家無樣唔好開心得咁早
可能個樣好豬
btw 事主條女係咪住元朗?

無樣就唔係帽咩

hi Alex

樓主自己承受唔撚到又唔想俾身邊人知咪打上嚟問吓意見囉

佢又冇爆條女啲咩資料,都算係咁啦
食屎啦Alex
你究竟有沒尊重過條女架?
我明白你見到女朋友攬住其他男仔 你好撚嬲
但嬲還嬲 咪咩都放上黎 你而加想公審女朋友?
你咁樣叼你女朋友面子架? 有沒諗過佢感受?

條女比帽佢戴又有冇諗過佢感受呀屌你老母

睇黎你真係識事主真人

連我都唔識事主真人

公審完都唔知審邊個

真係好撚好笑 依家開名開圖咩?
審撚完又唔知你邊個
咁都唔尊重呀屌你老母?
新年流流就比人屌老母你都幾撚孝順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞