[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我今日岩岩拍左片 個黏力係好夠
如果fh 有啲人覺得會卡梳可以用佢
Boardwalk strong hold pomade係gel type唄
我都拍左片會出試用
呢啲涼涼地天氣用gel type最爽
你要冇咩味可以諗 brosh隻unscent pomade / boardwalk 隻strong hold pomade (超淡花香)
如果你想玩泥就 luxignite 隻clay 完全冇味 真啞色
難得搵到個岩用,好驚fh 唔出番大oz 既舊裝
無bayrum味都算 驚佢新裝唔好用
FH改革最大concern,真係份量少咗
邊夠用啊?
想買clay pomade, brosh/boardwalk
睇Gary 啲片兩隻都好似唔錯,點揀好
會硬但唔會去到uppercut deluxe咁實晒
我鐘意boardwalk
似既
想知江獸龍寨版係咩味?
歡迎呀
fresh scent
差好遠喎 一個玩texture鬆身輕身野 另一個就firm hold玩classic頭
casual就coalmine啦 或者試下boardwalk brosh 好似再hold d
mm 出咗新嘢相,希望就快有

威路士洗手液味
八成似
去現場聞下咩味先買
我覺得淡淡哋
今日試咗Luxignite Waterbased Pomade,比想像中Hold同埋好用。可能會用嚟取代新FH 
重要冇味 效果自然d 但hold力差dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞