[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
得罪講句,睇完BLACK ROSE D人既樣就知班人咩料啦

失望
意見接受態度照舊都係個句, 唔鍾意咪唔好剪lor
去開neighborhxxd, 雖然我搵嗰個成日都要等耐少少,但服務好啲唔會趕時間9剪
[/quote]去開neighborhxxd, 雖然我搵嗰個成日都要等耐少少,但服務好啲唔會趕時間9剪[/quote]
即係邊間?
[quote]去開neighborhxxd, 雖然我搵嗰個成日都要等耐少少,但服務好啲唔會趕時間9剪[quote]
即係邊間?
Quote唔到
巴打係咪講緊太子有分店嗰間?
佢地係咪都係半個鐘一個客?
我見slot係,但我剪嗰嗰通常會耐少少,其實都係睇彩數,剪頭髪不都係個barber > 間鋪名氣
有無巴打用過Templeton oasis clay?
啱啱幫襯第二間鋪買豬水順手買埋,唔知掂唔掂?
上Reddit d人話幾正
剪過幾間,最鍾意佢地嗰個edxxxx cxxx
我都有一排係搵佢剪
幾好傾
咁啱呀
屌你老未係咪唔識quote呀
Sorly
Fast la diu
幾好用,夠hold同texture,啞色得嚟無Black Kraken咁乾。不過第一批貨面嗰個layer好硬,所以breakdown會有d難,過咗面嗰浸就冇事。聽講新嗰批貨已經解決咗呢個問題,scoop out會似返Black Kraken。
其實公道講句neighbxx ,handsxxe 預約都係30分鐘一個,剪得hea唔hea其中好睇師傅為人,Gary 其實冇講錯,只係冇兜圈講唔夠圓滑
重點係佢之前自己講新年後會轉返一個鐘
但又搏大霧新年後唔轉
同平時我地屌d茶記新年加價新年後唔變返原價有咩分別
呢下先最撚離譜,如果講明以後係咁都心服口服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞