[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
擺明cut舊版轉包裝掠水啦
唉 我盡晒力同佢傾 可惜佢企到好硬
入面無變,即係依然有三隻味,兩種效果?
得返一隻完全新既味
三款performance無變
三款都係舊野Pomade , Clay ( summer pomade), texture clay (styling clay)唯一變既係個濕鳩盒細左 貴左 同加左啲濕鳩蘆薈汁
仲有就係大size 短期內都唔會有 唔知佢會唔會出返
我知佢實做埋啲濕鳩野 好地地走走rebrand
大手入左批貨 但雙11 同xmas已經去左好多
所餘無幾
有無寄辦俾你試 
加左蘆薈係質地唔會變咩
入左大罐bayrum
Strong hold 張梁記或成最大贏家
乜張L 記有風筒賣既咩?
不多了
雙11入左BAYRUM未用, 仲有一大盒SUMMER, 但SUMMER唔岩用
Prestige比較油同重身好多..
仲有邊隻pomade 同firsthand 近似? 黏同易推

軟髮撚覺得用firsthand 都唔錯
幾時開始講rebrand
Summer 先正
打底
有幾個可能性.. 份量唔夠 髮型問題等等
Gary. Boardwalk 隻matte pomade 黏力如何?
用開FH/ Lockhart Matte clay個隻黏力 hold力
Gary 依加prestyling用緊Blumaan meraki,post styling 用MM Balm,想post styling 要隻硬啲+非油性嘅,最好冇咩味,有咩好介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞