[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
呢個我濕髮上吹乾再補少少
用過crystal lake同northern lights
Crystal lake係medium hold, 啱幼髮用。northern lights幾好用,啱整high texture嘅髮型,不過hold力就普通,唔夠d firm hold clay
都似,不過無乾得咁快同hold d
有冇巴打用過
用過下,印象中有啲似鹽水效果,重甜味
想問下你哋啲梳用完點洗,我用洗手液洗,但仲有啲位洗唔到
啱啱買咗gary ghost 用咗一次,好黏,但好click梳
Stickmore clay定力係唔錯,又易洗,但快乾真心kick,暫時仲未搵到隻產品拍得住mm
stickmore fiber clay各方面都唔錯,外國評分都幾高

MM貴100蚊之餘,分量又少,買唔落手

stickmore唯一缺點係上頭時要啲技巧,要"掃"同"揸"上去。

另外梳暈個下要用密齒梳,唔好用叉梳,咁就唔kick

stickmore約2月會出新打底水同styling cream,希望香港會入
師兄都幾有心得,謝分享,但用無試過用返stickmore 打底?
stickmore個教學片係用fiber clay自己打底,不過我唔prefer,個感覺好lup,唔爽。

我用bona fide打底,再post stickmore,爽啲
打底用返液體我覺得好D
手摷又會唔會kick
我pre同post個組合同師兄一樣
師兄tg係乜?
有緣
呢個moment,non-gel type入面,得stickmore我會encore
唔點洗
由佢
用紙巾包牙籤liu
有興趣都可以傾下
新手lm
想問下有無一隻pomade係有Suavecito Pomade既古龍味,但江獸既hold力
自己溝,或者港江完,再搽一浸骨仔做After post 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞