[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有新fh包膠未
用緊飛仔fibre cream幾好
我都有用,幾正
覺得有少少似firsthand 但會hold過firsthand
新Clay pomade 都有summer pomade 9成水準
高黏力 firm hold 可restyle(我自己彈硬髮質)
隻味非常重citrus,唯一覺得唔好就係太快收水變乾
可能呢排天氣乾燥有影響
最緊要易唔易洗
個包裝出撚哂事, 見到都唔想用
波仔
隻味
價錢唔親民
貴又係真既
賺得太盡
貼牌+抄設計,冇誠意兼成本極低,都賣呢個價。
剪髮又係,徒弟未滿師就推出嚟收正價...
用緊mm, 覺得唔係好夠hold, 想問有冇咩打底推介
之前都中過伏
呢隻野比人吹到勁大
剪個頭三舊幾
幸運虎幾好。
我記得XVI版有巴打比較晒咁多隻,多追返post
我記得XVI版有巴打比較晒咁多隻,追返post
太多頁冇時間追PO

我本身個頭係油性,
個人都極易出汗

比較想GEL ALL BACK 或油頭 (有VOLUME D)
但係自己從未成功過(用泥+噴), 次次都係變番普遍著仔頭
每次都係飛完髮佢幫我用GEL ALL BACK (我見到係Suavecito’s Firme (Strong) Hold Pomade )

因為之後要番工見人, 想個人整齊精神

SO FAR 好似The Splendour Butter Grease 幾岩我咁
想問一下我係應該用邊款??
岩用咪繼續用
我講得唔好,
我意思係睇哂樓主D 介紹, 睇落The Splendour Butter Grease 幾岩我咁
其實我個髮質應該用邊款最好?
其實第一頁大部份都做到你效果㗎啦,自己落舖揀味啦。要令身就gel type,或者dapper dan呢類uwb;啞色就firsthand呢類uwb。

再唔係直接去clk試都得。
聞過Splendour Butter Grease,個味偏甜。骨仔味襯西裝好多。

Btw, 骨仔有乜缺點?好多巴打用到屌晒嘴,不過出面keep住熱賣。
但係OWB 唔抗汗, 第一頁個D 又偏貴
我見UWB 係抗汗 潤髮
又100 蚊多少少可以接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞