[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
佢ig icon果個頭
好用呀,我自己怪,係中意超啞色 啞到odouds咁
我都想搵多1-2 隻咁乾咁啞
如果似odouds, luxignite咁啞色
Gary果邊仲有無d 類似?
而家用緊呢兩隻同brosh都幾中意
諗住日後再試埋其他
搵啲uwb 但shine既有冇
香港luxignite lor
再shine啲呢?
定濕落佢shine啲?

Uwb差唔多嫁喇
再shine就唔夠hold
反而我覺得唔好落太多,佢收乾時hold力好似強d
Anti-gravity?
有用過,都不錯
我要成10-15mins,之後明顯比一上頭果陣hold好多
師兄鍾意嗰d都係快乾嘅paste/clay咼
唔知係唔係髮質問題,我用brosh同antigravity都會乾到pk,想用手restyle嗰時d頭髮又會kick住kick住咁。或者可以試下stickmore fiber clay同Arcadian matte paste,因為我覺得呢兩隻都係勁乾 (不過stickmore就無咁啞
睇頭油
如果你gel之前會洗頭 或者用埋洗頭水會乾得仲快
如果唔洗頭又本埋多頭油 一啲都唔kick
anti gravity快乾到真係唔識用,又難洗
用左3分1盒掉撚左
Shear Revival 有無人有包膠?好似無人討論咁
試下先,我反而係prestyle前落幾滴argan oil或者templeton tonics支tonic
其實我都kick的 我偏粗硬
Arcadian 似唔似odouds?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞