[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
嗰間係好誇張
不過一換就快手搞掂
好心舊電9成效能就死開咪換啦
我舊電得番73% book極都book唔到
我肯定係俾班 跌幾%就話換電班撚樣霸哂
冇.

佢見你只得一部電話, 就會話定俾你知大約幾時有得攞. 一般係兩、三個鐘.
iPhone X 得乎94%
心思思想去換
一般循環充到500次,舊電先會開始老化
九十幾%果d有排都未到呢到個位,咁走去換乜
去慳番d錢,比位有需要嘅人啦
早排換左兩部,一部x 92% 470次,另一部x 80% 850次,都唔算難撳,可能我早d 撳,依加太近年尾太多人
上個月易撳好多,今個月多人趕deadline,好多時候都full
就到500次換都合理,有d得100 200次真係
得75%
92%都換
我係A1660, 但係冇呢個問題。

請問有冇方法 chok 到呢個 bug?

出咗呢個 bug 係咪冇法返轉頭?
俾我bk到平安夜下晝換電
想問下換電係咪會reset我成部機?見到佢叫我backup
唔係一定,換左5次都無reset, 但安全起見。backup左好啲
咁仲有咩要注意
第一次去換電
IFC?
希慎
明明個app show哂全部地方冇位,手痕㩒左入希慎睇又冇啦啦有
前幾日去又一城換完, 嗌佢唔好洗佢話盡量, remark都無寫, 結果無升級無洗
做到爆晒廠仲同你搞咁多嘢咩
我之前喺沙田換電,staff同我講正常換電唔會洗機
咁你等左幾耐?我冇後備機,冇得check email
我最驚佢幫我洗哂d野,升埋個ios
又一城話只會係換完佢幫你check果陣出事先洗, 佢會畀個時間你, 唔遲過幾點整完, 幾時整完都有email你睇唔到就佢畀果個deadline後先攞實有
平安夜都要等幾粒鐘
得閒入app睇下都係完全冇位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞