[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
跳過beta 1?
想問升咗嘅巴打香港版係唔係同China版一樣 升完會轉咗close app 動畫?
我有 連盒 全新喧濟
有冇人iPhone x WiFi reception好差?
我部機前一兩個月都好地地 係同一個位收到200Mbps左右 另一部機都差唔多
依家得返0-40Mbps 有時直情discover唔到 但係試左另外兩部手機同iPad 都係200Mbps左右
有冇人知係咩問題?
Esim其實係for travel sim 定daily sim
跳過 12.1.2 正式版直上
有冇app switcher big?
Bug* 自膠
for me must daily
冇,同以前一樣
12.1.2 beta 1 D024
12.1.3 beta 2 D032a
12.1.1 C50
12.1.2 C101

12.1.3同12.1.2 beta 1應該一家人嚟
想問有無人用iphone x 開始有印

因為我剛買左iphone xs max , 唸緊買唔買apple care 好,但我用厚套,平時用又小心,應該好少會跌壞,但個mon 有印係控制唔到,唸緊到時可以加錢換service unit

求比啲意見我,1888一啲都唔平
其實係咩 bug 嚟
Google 完都一頭霧水
買咗安心用兩年
你自己做咗例子啦
啱啱一年你就換咗機仲care乜鬼
唔知係部iphone x 拎左去免費換mon 關事定升左12.1.2

Mon色淡左
只限中國版轉動畫,其他版本唔會轉
手上面有部大陸版iPhone X,up完真係唔同左。
依家邊度買AirPods有優惠同有貨?
仲未book到
iPhone X 影影下人像之後濛咗,重新開機都係咁,但其他影相拍片都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞