[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇巴打個fantastical 日曆widget唔見左? google過話關shortcut事但我又冇set過

(ios 12.1) iphone7
我部 7 仔停響 12.1.2 PB 唔上唔落
想問下,你地有冇試過部機無啦啦轉左2g唔識去番lte,要restart lte個網絡先得?
利申:xs max
reboot完冇事

自隊
新巴update左無障礙體驗 屌你正常人都用唔掂啦
佢個app design就同八達通一樣,五行欠屌
痴鳩線,有無理由一間公共運輸企業既app走去賣全屏廣告
我唔係check巴士到站時間我淨係用citymapper
xr 無可能用esim
邪骨
九巴起碼7成站都有到站時間分享俾Citymapper
新城一個都冇

不過九新城唔搞roadshow就喺app賣廣告
Banner仔都算
但係全屏真係check起急上嚟真係嬲
7plus 換咗電之後又可以玩多兩年
點先約到換電
入到去咩時間都冇
得閒望幾眼
佢會有時無啦啦有位
利申 上星期六偷到雞星期日換埋
換完電好爽
Apple Pay 成日都話"正在更新卡",要關機再開先得,但轉頭又係咁,有無巴打知乜事?

利申:用緊XR
Yes
試下晏晝4點至7點 依d時間
iPhone 7. 似乎係

屋企只有兩格。三台
乜嘢機?

iPhone 7 仲有,好似少咗
見到尾燈跟住fail
iPhone X
你地有冇用芝麻來電果類app 邊個好啲
iPhone X 都有假死
新城個到站時間係估算出嚟,都唔準,冇用
各位巴/絲打 用開咩app check email 架
我用開edison maill, 最近嗰app 同我D email a/c 無sync, 有新email 都無出notification, 搞到好多email 都miss 左無覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞