[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
睇佢個定位似係青綠多
成隻腦魔咁
百老匯豐澤幾時番LTE iPad Pro...
我等左半個月都仲未有
如果有軍綠/軍藍我晨早衝咗
iPhone 7 個咪冇聲有咩可以搞?定買過部算
佢定位要男女通殺 似會出淺色多
https://www.imyfone.com/ch/erase-iphone/how-to-delete-icloud-account-without-password-ch/

搵到有人教用software 可以直接移除個iCloud ac
信唔信得過
信唔過
係一個鐘拎返 快到以為冇換到
包底我可能入咗
我等下代xr
3GB ram卻步 因為7plus x都係
“iMyFone”是中國深圳iMyFone科技有限公司的註冊商標。
最近出左隻thin fit 360, 包埋底

但我覺得唔包底靚d 包埋太bulky
我估XR2要2020年先出
出年減$800當低階機賣
再唔係就好似SE咁拖到下世最後摺埋
update 最新ios
用max 2nd sim slot share 到做hotspot
thin fit好似機頂都包唔晒
我架用緊ultra hybrid係厚d但俾到我好大安全感
不過thin fit夠slim同睇質料手感應該幾好
瑚瑚色thin fit係磨砂手感定滑身
coral色都係磨砂面
可以一J啵 街價幾錢合理?
$16x-$17x?
thin fit香港行貨好似得黑灰兩色
同埋食水深,
上amazon 買一半價錢又齊色
一係online買
千幾蚊cash dollar 想洗左佢
香港依家轉左同AJ imos同一個代理srsworks,
入貨好保守spigen好多款都唔齊色
反而以前sgp舊代理好進取引入的產品都好齊款,
不過反而做唔住
想買齊色平spigen都係要上amazon或淘寶spigen online買
Apple store 擺過夜維修係咪通常會俾後備機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞