[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我同我老婆部xs max開相機有時係咁閃
我ios 12.0 我老婆ios 12.1

XS MAX 12.1.1-12.1.2都仍然會突然上唔到網
Wifi同LTE都會 收爆但乜都load唔到

我唯一一次去就係換BeatsX
因為我知道佢一定唔係整,係寄過條新嘅比我
用緊Orbi 1+2,都算係穩定
diu
netgear應該冇事架喎
其實我用Apple都有時會假死
出app有個app icon閃一下仲未fix
部iphone battery health得返77%
有買apple care
包幾多次免費換? 有無話要低過幾多%先同你換
可唔可以轉番 12.1?
其實都唔係好知咩問題,有試過發生過咁既情況既時候,但係facetime仍然用到 但係其他app乜都load唔到
應該一次 你喎唔會咁快又用到低過80掛
我想問下一部iphone如果係ZP/A 但佢有sim lock姐係咩意思
有朋友最近係二手網到買左部 但以我所知zp機係無sim lock..
呢個係已知 bug. 有不少報導
其實即係點
尖沙咀邊度有肥仔開倉果啲平機殼買?
啱啱出機,淘寶淘咗個殼,諗住呢段時候用住個cheap殼先
New post
報告 8仔更新咗12.1.1 三日
同之前12.0相比順好多
唔覺app switch l有twitching/ lag
我都試過一次
要restart 先得
影相好似仲要比之前曚
好難cap你睇
總之係出app之後會有你頭先用緊個App icon 係某個位閃一下
iPhone 6 Plus WiFi 灰咗係咪玩完?
似壞wifi chip多
backup > 洗機 都係咁就
6s粒home掣禁落去怪怪地
要用返assistive Touch 了
我想問下點解電池健康量會跌咁快..
星期二仲係97 今日95
8+ 平時冇打機 30左右就充
部機出左冇幾耐 9月中...
Genius bar 係咪一定要預約,無得walk in?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞