[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
電已換
上個禮拜book嘅
五點半拎去
話八點半可以攞機
七點半已經有email send嚟話可以攞

Check過 3D touch Touch ID 冇事(好似係
有冇bro試過左上角淨係show no service
完全打唔到電話上唔到網
㩒去mobile data個頁就叫我update先可以入mobile data
但我update嘅時候就話verification failed
換過卡都係no service 而家唔放sim都係話no service
利申 12.1.1pb
Iphone7
A1660? 恭喜您獲得service unit
啱啱望咗 係 係咪free㗎 我洗唔洗back up定
xs 電會唔會倒水
朋友用緊7plus 想換xs
自膠 唔想要service unit
佢都係唔整
仲要三日先有貨換,好唔方便
加錢換機都唔撚得
懷疑買左假air jacket 用左一日又花又入塵又有虛位
咩機
Xr 仲有彩虹紋
信和
想換x
有冇得自制no service 想換過部機
都要backup
隔離咁大個iPhone case post
最新幾頁差唔多個個都講緊AJ
個個都話AJ係好癡塵同入塵
唔係話唔好用
我黎緊都諗住買aj 不過要等到放假
更何況Xr有官方透明case
只可以講下次買野做定資料蒐集
到時唔驚俾人呃

#433 快撚D捧紅佢添呀 • 3d

我係大子始創見到AJ for XR賣$268,
包裝有代理SRSworks貼紙,
MK星際都有幾間power support行貨零售商,
可以去搵下,
冇信心既就去Studio A呢d大既apple premium reseller買囉。
airpods 呢屌
去換電 佢有冇後備電話?
見你地個個都話email sms通知 但我得一部手機

我去 係佢同我講三個鐘後有得攞機
我攞完先見到email 早一個鐘已經send嚟話攞得
我諗可以同staff講 留電話等佢sms去提
或者你自己帶後備電話用住先
apm要等4,5個鐘先到我check機
唯有去睇戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞