[月經] iOS集中討論區 (78) 禁售風波

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
6點擺底 估唔到要整咁耐
仲諗住行一陣就拎得
唉...
諗住試下點知奶野
好厚呀imos
手感差左
要大力少少按mon
如果過保係咪唔包入塵?
定係話上次換電整完入咗塵好啲?
我見logon入咗好多XR套
同埋出街都多咗人用 雖然只係香港
美國係咁吸引人trade in 變相減價
我諗好多地方加埋vat 成800美金
又真係幾難買得落既
我身邊超多人用XR
所以我諗XR應該只係冇預期中咁超級大賣
有無人買過淘寶D 藍牙耳機
有開Adblock?
好多人都唔理粗邊同3D touch
最緊要順就得
我老豆老母開心使用中
完全冇屌過粒粒mon+粗邊+冇3d touch

Apple原本個諗法應該係XR會好似當年4寸變4.7/5.5嗰時咁好賣
結果唔係
但我估XR應該仲係好賣過XS/XS Max
香港無vat 都800+ usd
XR好似係本身都預計大賣
但係結果3部機都唔好賣,當然XR只係好賣啲
西女人渣旗應該只會愈賣愈貴
情願個鏡頭鑲粒真寶石
或者個框用真金
賣你十萬蚊一部都唔減價
Face ID同全屏都唔值3K啦
用落就好多問題
一係拉得太埋塊面就detect 唔到,一係就打打吓字 hi 到轉keyboard 制
好多呢啲功能未真係測試好晒就推出,完全影響用戶體驗
結果舊機仲多啲人買
想問電池容量剩低幾多%就應該去換電?
蘋果官方的標准:八成
無開
早幾日去衞信trade 機換左部10.5 返黎, 真係好好用。 最主要係好岩我用途, 又輕便, 個mon 仲要好順。 真係無得彈

你問我點解唔買11? 主要係用唔到佢ge 性能[唔係功能], 我上下網, 睇下YouTube, 輕便打下機(唔係所謂大作), 真係唔值比多2000 蚊去買新果部。

另外樣方面我覺得11仲7過10.5, 打直睇左右條邊好粗, 同埋好似比上下更粗, 真係好難接受

再再另外, annual din 又抽中第一代pencil

順理成章買10.5。 so far 真係好滿意, 好耐無試過買到樣咁岩自己taste ge apple product , 對上一次係6s ( 雖然唔見左

利申: 以前學生貪平買左air1, 一上iOS8 就好後悔唔比多1000 買air2。 一真死忍到家下有小小錢先去trade 機換好小小。
邊間公司咁戇鳩送pencil唔送iPad 㗎
會計師樓
Facebook 終於update咗12.9寸介面
Tim仔幾時先醒
笑死
btw 10.5 pro係一部好機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞