我覺得人生真係好難

390 回覆
39 Like 1 Dislike
樓豬幾時整愛心曲奇我食

隨時 歡迎報名

咁我報定名先

我又要得唔得啊
個個入黎都認左樓豬做巴打

絲打我都經歷過你嘅心情,當年我都追左個女仔6年,身邊嘅人個個都睇好我地,覺得我地天生一對,我都覺得自己好有機,只係差個timing表白,後來去左外地讀書,就無疾而終左,結果到最後大個左諗返件事,根本人地從頭到尾都無鍾意過我,我一直都係做緊兵仔,只不過係職位高d嘅將軍,但到你搵到另一個你值得去愛嘅人嘅時候你會發現之前嘅人,who fkin care?絲打比個機會自己,向前行,唔好抹殺左自己嘅將來

但要搵到真係好難 有可能一世都搵唔到

我當時都係咁諗,11歲識佢已經同自己講要同佢一生一世,幾年來為佢放棄左大量女仔,同自己講一棵樹真係值得你放棄個森林,結果?我明白你現在嘅感受,其他人同你講咩都哂氣其實,你只係想有班聆聽者可以聽你掃下苦,我都只係想提你,要向前看,無人叫你要放棄你嘅回憶,但懷念過去嘅同時都要比自己機會接受未知嘅將來

不過好冇安全感
其實被大家安慰完又真係冇咁想喊
除咗睇返啲相

明明叫白虎
真心難求⋯

我味真心囉
得到完全唔珍惜

好想瘋狂珍惜你
巴打係咪捉錯用神
你對人好 潛台詞係想人地對你好
你真心對人好 基本正常人都會有一個唔錯既社交圈子

好講緣份,真心對人好只會有一兩個理你
今年一齊加油樓主,雖然你唔識我,我唔識你,大家都好多負能量,不過 抬頭吧,相信愛你便能飛!ps希望快D有曲奇食
我明吖
前幾日差唔多同一個case
19歲已經覺得自己好廉價
次次攞個心出黎就比人玩
之後仲要護住佢

仲要自己一個係美國
日日一起身個心好痛
唔知點行落去
希望你都可以振作啦

你係美國邊啊
我都有護住佢
到啱啱wtsapp講完我都係同佢講你俾我幫你
我依家二十歲,我都覺我人生好失敗,冇朋友冇圈子,只有個唔嫌棄我嘅女友,我已經覺得好幸福。
只係成日覺得自己冇圈子要痴住女友嘅感覺唔好受。

做個朋友喇巴打,無朋友咪上連登開個post,大把朋友

有個咁好嘅女朋友一定一定要好好珍惜
唔係佢真係會傷心到死
好似我咁

隨時 歡迎報名

咁我報定名先

我又要得唔得啊

ok 無任歡迎

但要搵到真係好難 有可能一世都搵唔到

我當時都係咁諗,11歲識佢已經同自己講要同佢一生一世,幾年來為佢放棄左大量女仔,同自己講一棵樹真係值得你放棄個森林,結果?我明白你現在嘅感受,其他人同你講咩都哂氣其實,你只係想有班聆聽者可以聽你掃下苦,我都只係想提你,要向前看,無人叫你要放棄你嘅回憶,但懷念過去嘅同時都要比自己機會接受未知嘅將來

不過好冇安全感
除咗睇返啲相

唔好喊喇,同我地吹下水時間好快過,你都好快會習慣 留個contact比你?定不如你開個telegram加哂班有心同你交朋友嘅巴絲入去傾喇

明明叫白虎

我講嘢似巴打?
19歲,讀個科因為得我一個女、又唔想收兵所以冇朋友
好彩既係中學係識落好多會同我交心既朋友,不過佢地之間互炒,所以我都唔算係有一個圈子,一到節日見到個個一團人咁去食飯就好唔開心

我都想同樓主做朋友 ,過來人
真心難求⋯

我味真心囉
得到完全唔珍惜

好想瘋狂珍惜你

來吧 好想被人珍惜
好彩既係中學係識落好多會同我交心既朋友,不過佢地之間互炒,所以我都唔算係有一個圈子,一到節日見到個個一團人咁去食飯就好唔開心

做朋友=收兵
我明吖
前幾日差唔多同一個case
19歲已經覺得自己好廉價
次次攞個心出黎就比人玩
之後仲要護住佢

仲要自己一個係美國
日日一起身個心好痛
唔知點行落去
希望你都可以振作啦

你係美國邊啊
我都有護住佢
到啱啱wtsapp講完我都係同佢講你俾我幫你

聖地牙哥
整下愛心曲奇打發時間都係好開始啦

互炒即係散左band ?
唉......其實做人就係咁煩
今年一齊加油樓主,雖然你唔識我,我唔識你,大家都好多負能量,不過 抬頭吧,相信愛你便能飛!ps希望快D有曲奇食

要點先再企得返起身
不過我會努力試 多謝的
咁多人想食要整好多
我明呀
好想人地都係對返自己咁好,但次次希望愈大失望愈大
好care果個人同埋佢點睇

其實好人係咪真係冇人鍾意、專係俾人用黎利用架呢,係有朋友叫我唔好成日對人地睇到咁重要,但我次次都做唔到,搞到自己抑鬱左好耐,其實係咪賤啲、姣啲、吊人癮既女人先會多人鍾意啲,對人係咪唔可以太真心

唔係 我女朋友都唔係咁,
唔係冇只係難啲啫
有嘅時間你會感激自己冇變
絲打加油
唔好諗咁多就得 一心一意去做多啲自己開心嘅事就得

不過好冇安全感
除咗睇返啲相

唔好喊喇,同我地吹下水時間好快過,你都好快會習慣 留個contact比你?定不如你開個telegram加哂班有心同你交朋友嘅巴絲入去傾喇

我tlg係suuuuas
吹下水真係好好多
好彩我開post有人理
回首向來舊瑟處,歸去,也無風雨也無晴。

好多時捱過咗最艱難嗰段路睇返就會覺得不過如是,所以要有無限強大嘅心靈!!

我味真心囉
得到完全唔珍惜

好想瘋狂珍惜你

來吧 好想被人珍惜

我真心覺得只要你係攞個心出黎
只要唔係太美極已經好有market
只係想搵個心地善良都咁難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞