我係大陸新移民 你隨便問 我認真答

506 回覆
90 Like 386 Dislike
得21歲話自己有貢獻 屌你老母啦

我係話自己會有貢獻,sor 講得唔清楚
而加幾大?排左幾耐先落到黎香港?

宜家21 好似排左5年,今年攞永久
怕自爆,唔答。

我屌你老母死蝗蟲

我覺得自己比好多香港人對香港會更加有貢獻
蝗蟲係形容蠶食香港令香港民不聊生既大陸人,
我唔係蝗蟲

有乜撚野貢獻呀支那狗

政治黎講 反國教 雨傘都有份參與
好過好多港豬,乜都唔理

加油
得21歲話自己有貢獻 屌你老母啦

我係話自己會有貢獻,sor 講得唔清楚

野都唔識講,返你內地讀書啦
點睇你既同胞搞亂香港?

反對搞亂香港 支持真普選
點解啲反應同支持個南亞裔post 差咁遠

佢一黎就話貢獻多過好多香港人,擺明博屌

其實都唔出奇嘅
貢獻都有好多種嘅,做下義工/ 善事 / 社運都可以係貢獻嘅一種
起碼樓主肯融入香港社會,有啲真係完全唔撚理,活在自己個世界
你幾時落嚟?同埋原本邊度人?

2010年,五邑人
點解啲反應同支持個南亞裔post 差咁遠

其實都唔出奇嘅
貢獻都有好多種嘅,做下義工/ 善事 / 社運都可以係貢獻嘅一種

真係多撚謝佢,落黎搶完貢獻再做義工善事
港豬就算乜撚都唔理但都唔會搶其他國家資源

其實都唔出奇嘅

冇聽過港蝗?

有乜撚野貢獻呀支那狗

好過好多港豬,乜都唔理

加油

多謝你
樓主又唔係呃飲呃食既蝗蟲
參與過雨革支持港獨都要比你地屌

香港人咪一樣一車車移民去外國
你話自己唔係好似蝗蟲呃福利
樓主而家夠一樣唔係,咁你地屌乜?純粹因為佢係大陸出世?

呢樣已經要屌啦
你都戇撚鳩

其實都唔出奇嘅

屌我可以令巴打你舒服啲既,隨便啦

呢樣已經要屌啦
你都戇撚鳩

對唔住,我下世知點做
唔明有咩好屌,無住公屋,無拎老綜,自食其力,有咩問題?
照你地邏輯,不論港女/男,同外籍結婚黎香港定居一律全部都蝗。咁根本要取消所有移民政策,包括技術移民投資移民。
個班明星外國大,黎香港做野,結婚生仔定居,都一樣係蝗。做野見到外國人屌7佢地,佢地一樣係蝗。
點解搬黎香港唔係大陸

上面有答,巴打可以睇返
簡短啲就係香港教育好啲,發展機會大啲

其實都唔出奇嘅

冇聽過港蝗?

港蝗就唔係港豬啦傻閪

好過好多港豬,乜都唔理

加油

多謝你

唸起一個詞,好想cm

共勉
你幾時落嚟?同埋原本邊度人?

2010年,五邑人

屌你老母,同鄉喎

我以前住竹排街榕樹頭

唔識
唔明有咩好屌,無住公屋,無拎老綜,自食其力,有咩問題?
照你地邏輯,不論港女/男,同外籍結婚黎香港定居一律全部都蝗。咁根本要取消所有移民政策,包括技術移民投資移民。
個班明星外國大,黎香港做野,結婚生仔定居,都一樣係蝗。做野見到外國人屌7佢地,佢地一樣係蝗。

如果有外國人依個case喺連登開post我會照屌佢
而家樓主自己突個龜頭出黎比人打
李嘉誠夠大陸岀世啦,咪一樣係蝗,仲壓榨香港人添。
唔該首先戒甩內地呢個詞語
內你老母地咩
唔該首先戒甩內地呢個詞語
內你老母地咩

對唔住 會戒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞