我係大陸新移民 你隨便問 我認真答

506 回覆
90 Like 386 Dislike
呢個年代仲搬血統論出黎講既
唔係小學雞就係港豬或者五毛

不服來辮

連登啲人唔係小學雞就係港豬或者五毛

不服來辮

你呢
樓豬有無試過係大學hall考試,點解d大陸閪可以完全無視考官咁自己開始做,嗌停筆又唔會聽,而d大陸監考又完全唔會理

冇試過,我間U考試好嚴
樓主有冇女?大陸定香港,你地之間有冇思想衝突?
識啵識唱紅歌
樓主有冇女?大陸定香港,你地之間有冇思想衝突?

有女 香港 價值觀大同小異

不服來辮

你呢

港豬
原本好佩服你夠薑開post
但睇你覆啲野就知你係個啲意為自己好撚獨立 無撚靠過香港當自己投資移民落嚟既死蝗蟲

你讀梗個個學位住梗個間屋唔撚係資源呀仆街?
唔係你地日撚日有寶咁死落嚟依家香港人洗崖貴樓貴地?
樓主記得係了解香港本土文化同埋價值觀既時候 都要有番客觀理性既思維 唔好一味為左迎合一d人去過份動搖自己既立場

btw不如我問下你 你覺得可以點改善或者處理宜家兩地既關係
大陸狗,死撚開啦屌你老母!
你阿媽係新移民,定係本土香港人
贊不贊成香港獨立,如果香港獨立會不會返支那?
香港民族幾時係建基於血統,咁多嘢可以屌樓主但就係要搬血統出嚟講,咁同支那有咩分別
屌你老母幾時死呀?
屌你老母, 想比負皮禁錯左正評

屌你老母無得改
過左20年都未敢認自己係香港人
原來重有咁多白痴仔係度玩血統論
記唔記得上年二月時你地講過咩
見到第一頁d人亂屌你
已經睇唔過眼
即刻負皮不解釋
原本好佩服你夠薑開post
但睇你覆啲野就知你係個啲意為自己好撚獨立 無撚靠過香港當自己投資移民落嚟既死蝗蟲

你讀梗個個學位住梗個間屋唔撚係資源呀仆街?
唔係你地日撚日有寶咁死落嚟依家香港人洗崖貴樓貴地?

咪係 屌你老母
冇野好問你,入黎就係屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞