我係大陸新移民 你隨便問 我認真答

506 回覆
90 Like 386 Dislike
我屌你老母呀大陸狗 滾撚番上去啦
巴打有冇tg?
想搵你做assignment 對象

額... 係度問 我有時間詳細答你ok? 冇tg sor

額你老母
你會唔會周街痾屎?
點解你父母唔係廣東繼續生活

因為屋企生意逐漸衰落,同埋父母後來覺得我係香港發展會好啲
內你老母地
只問一題

支唔支持香港獨立

支持,但係覺得冇可能

你老母為咩嫁上大陸

生活掛,老竇後生嗰陣撈得幾好
巴打有冇tg?
想搵你做assignment 對象

額... 係度問 我有時間詳細答你ok? 冇tg sor

額你老母
你會唔會周街痾屎?

唔會
點解唔係大陸住

頭先答左
今年幾歲?
Btw屌你老母
問下幾時死呀又唔答
今年幾歲?
Btw屌你老母

今年21
怕自爆,唔答。

我屌你老母死蝗蟲

我覺得自己比好多香港人對香港會更加有貢獻
蝗蟲係形容蠶食香港令香港民不聊生既大陸人,
我唔係蝗蟲

有乜撚野貢獻呀支那狗
問下幾時死呀又唔答

點知啊,先知咩
點解你父母唔係廣東繼續生活

屌你老母賣國賊 黨先最好
怕自爆,唔答。

我屌你老母死蝗蟲

我唔係蝗蟲

支那人,有你地世界已經民不聊生啦,當正自己救世主咁款

撈唔掂就走落嚟食資源
你讀書/做嘢個位本身屬於香港人㗎
怕自爆,唔答。

我屌你老母死蝗蟲

我唔係蝗蟲

淨係紅字已經屌鳩你啦

個個支那蟲都咁話自己㗎啦
講完仲乞人憎
問下幾時死呀又唔答

點知啊,先知咩

咁撚串,死返大陸食屎啦仆街仔
怕自爆,唔答。

我屌你老母死蝗蟲

我唔係蝗蟲

有乜撚野貢獻呀支那狗

政治黎講 反國教 雨傘都有份參與
好過好多港豬,乜都唔理

我唔係蝗蟲

支那人,有你地世界已經民不聊生啦,當正自己救世主咁款

撈唔掂就走落嚟食資源
你讀書/做嘢個位本身屬於香港人㗎

我都冇食資源,照巴打咁講 香港人移民或者去外國留學都要俾人屌?

屌你老母賣國賊 黨先最好

係大陸都發展唔到係香港你可以做啲乜

冇話發展唔到既,我讀U落黎讀會好啲
覺得新移民朋友屋企思想都特別保守(極端地重男輕女,想仔女20歲結婚,有病唔睇西醫搵偏方之類)你覺得你屋企人過到黎有冇被香港同化定都係呢啲中國人思想?
落黎嗰時讀書跟唔跟得上?
叫大陸做內地,你根本就係大陸人
你老母係雞,大陸雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞