IT 討論區(50)就黎新一年又到轉工旺季

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
最有興趣係super sampling 個啲
我諗係唔係近application 個方面多啲
胃氣脹同火燒心有冇 debugger fix 到
如果做application 果邊 都應該唔算絕望
因為如果theory 果邊 我睇d人講 冇stat/數底 都應該幾絕望
你自己睇下點搵相關的工作拎下hand on experience 同時讀master 之後再諗
如果有錢 直接去讀full time master 再諗phd 因為stat係必須知識 可以full time 讀書就最好 你多好多時間讀同自學
我自己都pick up梗stat 睇梗stat書 但返工 一日剩返的時間唔多
goHell()
我 set 晒 PPI, H2 Blocker, domperidone, Gascon 依啲 break point 都 fix 唔到

莫非真係要做運動?我屌佢老母
唔fix 直接轉工
你意思係叫我辭職「人生 Online」?
Thanks 巴打
(() => { for(;;) return eval("for(;;);"); })();
囡囡最鐘意肥毒嘅二世祖
有冇手足做過FWD,好唔好做
地產 in house code佬好唔好做
有無試過易消達
我都想知 有d想apply
試過啦

治標不治本,胃鏡上年都照過,慢性胃炎,但冇幽門螺旋菌。

我估計持續咗咁耐應該係功能性消化不良,冇得搞
買正股 click 幾個 button 都冇時間
試過 以前食開易消達
而家多數食gascon化胃氣

之前排過街症睇腸道有冇蟲又話冇
比錢check過幽門螺旋菌話冇
胃酸唔倒流胃又唔多痛但會谷住好唔掂
排緊公立專科照胃鏡排到9102年

之前食極唔肥營養0吸收
腸胃炎左幾次家下直接開始變肥

落埋conditional breakpoint都解決唔到
d野out of expectation 既時候就好容易胃痛同冇胃口
情況同你差唔多
圍爐取暖
啲 Gascon 就快食晒可以喺邊度買?
唔知 母上大人之前買左好多粒(我估成100粒)
父親大人胃都係唔好 之前都係daily咁啪住食
但好似都係治標唔治本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞