Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
陰公Boston fans喊晒口
痴線好激動啊睇到
NYXL 衫嚟
激動到睇錯
係咪食左藥..咁誇張既
呢個韓仔成日問D引戰問題
又真係好多時有人轉完會對former team跟住贏
一轉左gamsu做主坦證明呢隻game 補/坦>>>dps
其實我覺得dva又係經常出咁濟
個dm除左近攻乜柒都吸到
個大技團戰放逼你一定要搵位避
岩岩睇owl highlights 個meko次次一放秒2,3件 隻野認真屌打其他坦
我4300趺去2800
gamsu
依兩日睇完都冇幣係咩事
Dragons終於
一定係你問題啦, 唔關隊友事, 好似係
都係果句, all season 4500 GM streamer 一樣跌到落3900, 唔明咩先係正常唔會跌600
你計ALL SEASON咪有可能囉
講咗靠-6連勝升上去 無腦英

4500GM SEASON HIGH 但係唔係一直喺4500上下徘徊
main hitscan 叫唔叫無腦英?
唔講咁多 我返工冇嘢做最鍾意睇人打機
定係你冇玩一排系統跌到3000輸幾場就話輸到2800
講緊SEASON 1日跌600都見過 唔講其他,剩係Valkia 都試過1日T500 跌落MASTER
即係4300打3000分都可以輸
季初4250都入到T500
+-600係你徘徊個數+-600 唔係season high
我啱先overbuff check 過樓上最近comp activity 跌落嚟好正常
Seagull, Fitzy, EeveeA, Valkia, 8inches, Barcode, J3, PvP全部Stream 都係stream APEX就知呢隻GAME 啲人有幾滿意, 個RANKING 同MATCH MAKING 有幾好
我講季尾一日跌出T500呀清 死拗黎做乜啫
無計個系統搞到你咁 天忌英才
我SOLO Q都幾年都冇事 慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞