Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
bastion orisa 陣用
最撚憎呢個陣
仲要係每次連贏緊,一抽到AB點地圖
對面防守就起哂brig, torb, orisa, moria, bastion, dva 6隻cancer陣死守

自己隊又無teamwork破陣,明明搵個人做sombra 1個emp就已經好易拆
由Tyrael拆甲做mortal,一見到係nigga
已經見政暴雪係一間on9公司
出親d角大部份唔係黑鬼就係gay/les
黑人同gay唔gay又影響玩法child登仔
懶醒拎widow gengu 出黎 ,完全唔識玩shield break
你明唔明..依家係講緊Blizzard個態度
再係咁只會越多人反感..就算出到隻英un勁都冇人想玩
咁關啲人設撚事咩,屌就屌佢唔fix ranking啲問題先啦
即係你覺得佢出個黑人會影響遊戲體驗
That's why點解明知左膠柒柒地都唔係個個嘈得贏佢地,你地唔鍾意黑人咪認囉,咁都仲理直氣壯啲,就唔好攞左膠做擋箭牌唔該
做乜撚野
暴雪出撚左名政治正確到過撚哂火
tracer又les,76都整埋gay,為既就係搏一搏當下個話題關注
咁都有人護航
我想問下點先沒咁容易死? 我試麥卡利一個都殺唔到但要1X次
唔係護唔護航政唔政治正確,而係宜家係咪因為個人設而破壞遊戲平衡,因為人設而搞到ranking系統一pat屎啊?下下人地出個黑人出LGBT就話人係左膠,你話隻game係為咗所謂平權而改史實(aka Battlefield 5)就話啫,根本宜家OW出咩人設嘅角關隻game本身撚事咩,我話鳩知佢出變性人啊,從來就唔撚係隻game嘅問題核心
因為個人設而話間公司左膠有咩問題?

定呢個po只準講gameplay唔準講其他話題?
最重要係宜家Blizzard又冇逼鳩你地用黑人LGBT角,你唔鍾意嘅咪唔用囉我理撚得Blizzards個政治立場啊,根本暫時Overwatch最on9都只係向女權撚跪低remove Tracer嘅勝利姿勢啫
都係嗰句,係咪出黑人LGBT角就左膠啊?真正嘅左膠我尋日已經講咗就係話Moira係性別定型嘅傻閪嘛。同埋宜家Blizzard有冇刻意英雄化黑人LGBT同醜化白人?冇啊嘛
本身隻game嘅message「所有人都可以做英雄」本身就已經左左地架啦,但逢黑人LGBT必反唔見得幾有道理過左膠
佢明顯係水軍個個遊戲post都見佢同人唱反調秒回
其實widow或者genji都唔係問題,只要佢分段main就信得過,爭既就係肯唔肯play as team
你睇果條友十足憤青,仲話人child登
睇怕政治正確佢都唔知點解
人地討論人設,你講ranking
我無話你講ranking有問題
但唔好合理化暴雪本身另外既問題
依家apex又係學埋暴雪d衰野
黑人佔大多數,男人又係gay

我個人認同呢d平權,但佢地既問題係做到出哂面,同d耶撚開口埋口感謝主一樣
牛仔連射又改弱左..都係練準D爆頭
留返招暈打刺客
mccree睇你個關鍵傷害,你必要時收到對面頭,就算你無打過坦,你貢獻都會大過消耗對面坦既血量
都係嗰句啦,出黑人出LGBT就政治正確左膠,唔係攞幾個政治term出嚟就啱架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞