Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
再見了OW 拜拜垃圾暴雪
封測玩到依家
本身都898左
依家直頭以後都唔玩返
blizzard不了
我都係

有咩GAME 可以代替? 唔鐘意玩食雞果類型既,Thanks。
R6 UBI良心企業
本身晚晚同fd 六排,依加大家齊齊del game
玩tf2 都唔撚玩你呀共雪
退撚左ow figma訂

再見,垃圾暴雪
moba 轉玩dota2

戰略game轉玩aoe/total war

mmorpg轉GW2,FF14
fps轉tf2
卡game大把野揀

向暴雪說不
#deleteOW #deletebattle.net
game 已 del
成日客戶端del撚哂
見TWITCH有直播諗住入去叫兩句光復香港
不過見果兩個主持講評講到喊咁濟
https://youtu.be/Ufw81GjENz0
seagull個timing 啲留言好正
Byebye overwatch
Byebye blizzard
雖然都戒左大半年,不過暴雪真係抵屌
對上一次玩好似S10定11. 總之啱啱出brigget
個post開左10個月都得500個comment, 就知共雪平衡幾撚廢
個個都棄晒驚
btw 我退果時df都已經好撚屈 估唔到過左成年都無變過
去咗玩PALADINS 又幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞