Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
美服62
歐59
咪又係霸主
唔計heal, 各main tank off tank 既比例又幾多
都仲未講係亞服既一半數量
Dps同dps比
Tank同tank比
想計比例自己計
總之Widowt係T500最常用既dps
喺今季唔係廢
都係個句, 玩BUNKER 既連BEEFTIPSY 都做唔到野, 你睇STAT 同睇STREAM 直接實戰係兩樣野
仲要今季GM 勁多triggerbot widow
然後再望下 啲All competitive season 都係WIDOW PLAY TIME 多 根本唔係跟META PICK
美服係咪壞左
強如ML7都有用MOIRA 既時候
算啦
佢擺到明就係啲低排位 冇game sense 又one trick唔識變通的人
比咁靚嘅車佢揸 又咪等炒
炒完就話人架車垃圾 都完全冇技術
咁鐘意攞overbuff嚟講 咪po你profile上嚟俾大家睇睇
上過大師,冇諗住再上分,decay,留咗係鑽已經幾季,唔會同你攞profile出黎真人pk
如果Moira真係靚車,就唔會咁少人上分
懶係脫俗咁話架86係好車,平衡世界就有可能

Overtime攞出黎用都ok,其他情況就算啦
攞部玩具車去低分段做車神冇所謂,高分段就揸返gtr咪害隊友啦
ml7 3round OASIS 打咗ROUND 半MOIRA 都叫OVERTIME 用?
140幾局有7局用咗moira
正身200幾局用咗6局moira
可以證明到啲咩
唔係見人玩一兩局,就話隻角色有用
亦唔係見人玩一兩局發揮唔到,就話隻英冇用

如果真係有0.05%既情況用moira優先過ana,咁仲算唔算有用?
5%情況
點解會唔算
其實你地有無人睇overwatch league架?
303打成年打到而家
無咩興趣睇
stage two 開始少用左 好睇返d
出咗重播,一堆外掛
仲有人玩隻垃圾驚咩 改到鬼五馬六咁
重播好正 選個辛梅塔 係咁重睇自己第三人稱 又睇對方比我嚇到既視角 睇下自己粗又長咁追殺D人 睇下笑下又冇左半個鐘
呢排owl隊隊都突然轉玩輸出陣
仲以為pro level 303真係變弱緊
原來係暴雪之後開始要強制222
點解就係唔肯rework brigitte呢個毒瘤角
https://www.facebook.com/OWWCTeamHongKong/posts/380091399311784
希望到時大家都可以支持下香港隊
有無人都係Xbox 玩 成個星期都無場打tank
係未摺左隻game
*無場打rank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞