Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
垃圾角用閃光彈
射控又得,中遠距離又係佢,屌你老味玩近距離就閃光彈+right click,死神都比佢秒
呢兩日打完頭十場2700 比泡菜人雷左落去2200 打撚到嬲
輸廿場都比人雷?
留名組隊爬分
而家二千一
全部唔肯配合 9沖 落水餃 乜野on9野都做整 最緊要係又唔準又要玩狙 上半場輸左就放棄 亂咁揀英 完全唔知點先可以贏 本黎就係冇人玩補先玩補 比佢地爽 殺人又唔夠人黎 補師真係好無力
輸100分就收手等陣先玩啦
一係轉去America
少左好多人玩
一入場4個泡菜秒鎖奪命女 源氏 76 麥卡利
blizz balance
6dps 都可以打到對面出唔到門口
btw 唔想比人troll 可以入 the group 夾吓
起碼會溝通
tg group
打rank入場5 dps 幾個都係泡菜仔
我緊係唔執輸 pick tracer
6dps陣打人222
最後幾經辛苦 我打開左破口
我再向前壓 殺左兩個
最後啲隊友死曬
推唔到第一個點
仲話完場轉美服個時
先發現自己已經係美服

屌你老母 泡菜仔
硬係鎖埋泡菜仔 美服都唔係咁多個 佢哋有心去美服打50%50%troll game 一定過百ping。btw 美服都幾多香港人
香港連美國唔會連到美國LOCAL, 如果香港連美國west coast 都起碼100 PING, east coast 應該會150+
啱啊 我哋香港連美服都係連東南亞個邊 唔會過百ping 但韓仔自己有韓服都要過美服玩就知troll game 機會5050%, 如果台服唔係咁垃圾真係唔會過美服玩
補多咗幾多
banned
ps4係咪死場
avoid個功能真係好用
上場3dps 我hog拎曬啲傷害金 elim金
avoid曬三條友
然後下場 佢地去曬對面
我個場斷撚左2次
最後都照贏
冇玩ow好耐 近排無聊睇番owwc d pov 發覺2pc真係弱智
spawn會唔會近個pt太過分 轉完mccree幾十秒就差唔多有大
temple of anubus 第2個pt真係on99
https://www.youtube.com/watch?v=iCUabnBcoUU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞