Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
你唔會鋪鋪撞到咁合作既金牌
因為隱分機制,如果佢咁輸法
系統一般都會配返高隱分 (連勝中,或上幾場長期on fire ) 既隊友比你

相反,你係銀牌開小號單排,我比你有GM實力,你贏4,5場就會發覺d隊友越黎越on9,到最後拖到你輸埋,對面出哂d cancer陣容然後你果隊係0 teamwork
你擅長咩英?長期補位?
303係OWL變左包剪揼關係
成都 > 廣州 > Dallas > Seoul > 成都
當你場場啲人攻個陣做RAMBO 衝入去1挑6, 企喺門口5分鐘都未GROUP 到一次 然後打DPS 殺撚咗3隻 啲TANK 仲企CHOKE POINT 舉住個盾唔撚郁再屌DPS 同HEAL, 打TANK TANK 玩ZARYA 一個TEAM FIGHT開兩次GRAV都無KILL FEED, 都仲未計企定定都3 MISS 2既 + 全場未見過ANTI 既ANA同FRONT LINE ZEN 你一個人TAKE 人2,3隻有咩用
上個禮拜已經有
seo>gla>sfs>df>seo
依加金銀銅PLAT 個META 咪4隻INSTA LOCK DPS 囉
唔好講低階場, 睇STREAMER 4500 GM 都可以輸到得3900 END SEASON
總之Dragons都係輸啦
一個人TAKE2,3隻都冇用 你D隊友廢時 人地咪又係咁 除非有新AC 代打
輸咗跌RANK就隊友唔好 會唔會係你BOOSTED
我S1 打到而家 S1 58 之後stay咗2600-2800好耐 打咗差唔多4,5個SEASON最多都係跌到2400
平時打開補位 MAIN TANK ANA 打咗陣白金鑽mix場一排
之後想玩下DPS S10開1trick genji 都叫做上到鑽
而加慢慢升到3400
同埋而家有避免同隊 打完一場即刻封三個 每場封一次已經穩好多
係個組合唔食技術定點 以前都係屌打多或者嬴就一路贏
你睇Kabaji玩白金補位,都可以比on9隊友雷輸
有時真係唔好話d人淨係識怪隊友唔反省
係個MMR系統搞到d有實力上分既人要付出唔尋常既長時間加運氣先上到,一係就6排
就算係勁既源氏,如果隊友ana淨係識補坦,又無坦同你集火,你源氏切完人地隻補都無命返隊友身邊
咁我超碼S1打到而家都未試過跌兩個區 除非你係靠-6連勝/玩冇腦英 升上low plat 先有可能降兩個區落銀
一直徘徊白金中間 2700開始troll AFK 連輸十場都係2300左右
你試過齊6個人開GRAVE 中對面兩, 3隻對面無開survival ult 之下一個KILL FEED 都無未先
講到好出奇咁 我都S11先玩女坦
之前完全冇玩過 覺得自己TRAC嘢好似幾勁先玩 跌200分就打返上嚟
位置唔好GRAV完咪殺唔到同埋要睇你GRAV咗啲咩 中SUP DPS
你咁勁打低你真正實力成個RANK嘅 高能右鍵V兩次 一條友都打死200HP啦
而家3補3坦/3補2坦1dps係咪叫goats淨係知一定有big gay 垃圾meta
係,如果你單排打到上3000SR,你點跌都係白金

我比你場場猩猩唔用腦9跳,你總有一場會配到d隊友死補住你,或者見你跳過個跟住集火
標準係盾佬,女坦,DVA,碧姫,和尚,DJ
owl會見到有時來因變猩猩或鋼球
DVA會變Sombra
或者和尚換成Ana,不過少d

優點主要係容錯率高

303令和尚生存力提高,同時DJ+碧姫亂fing錘既雙重AOE補血,以DJ加埋其他低機動英同時加速,而且3個補師既大都係防禦性大招,DJ護盾擋Dva爆炸,和尚聖光擋地爆天星

仲有好多,不能盡錄,比賽睇人用還好,似lol群歐
都叫睇得明
但自己玩落就難受,根本成個303 meta搞到ow變左鬥出牌+teamwork既game,而唔係鬥槍法+teamwork
淨係知rein+big gay 2隻鳩fing已經覺得on9
carpe surefour果d dps咁勁都要焗住玩zarya
依家owl係斧山場先會用閃光,其他場對面用303,你玩sombra以外既輸出都等於雷9你隊友,話知你carpe surefour呢d頂級hitscan player
第一季都係全部單一陣容,連國王大道都係dive,隻game一向冇平衡可言,beta咁既款

Goat人唔死既話能量遁環就快
問題唔係治療量太大
反而係冇main Heal令兩大defensive ult既能量黎得太快

Zen meta咗n季,任何陣容都係佢,幾時死
Today is the day!!!!
真心想上海龍贏
上海龍!!!!!
I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp I WAS HERE PogChamp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞