Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
主流fps玩家已經去哂玩r6 apex啦 嘻嘻哈哈又一鋪
仲同你係度鬥回血鬥屈多血屌你唔補位咩
有冇巴絲打買左 overwatch lego
隨住越來越多角色
Overwatch越來越接近82定律
2成角色佔8成出場時間
唔係一早發生咗咩
其實而家仲玩緊ow果啲應該都算幾忠實 有時真係唔明點解tf2個熱潮會長過ow咁多

btw打個飛機 雖然知係啱啱開季加啲人轉做private 但單位數都係好好j
ow 出咁多垃圾角
動視D game搞電莖真是笑話

碧姬nerf完而家都算好
倉鼠就真係on9
一踩過黎就冇100血 仲要郁唔到
如果唔係dafran 應該連montage都唔會睇
隊隊都goats/303 連df都換哂人 又唔係特別勁
最近多咗好多韓狗開外掛
kabaji 同隊有個香港人幾好笑

https://www.youtube.com/watch?v=QtB2JznjUlI
依家係咪已經無人玩
全撚部402
下個patch dommfist is back
又可以裝game玩返

然後比又buff左既sombra當肉便器打兩場uninstall返
https://www.twitch.tv/videos/399126937?t=02h25m10s

michelle 成場都好癲呢下EMP
隻GAME真係壽終正寢
抵死改到咁 岩啦 比d坦補自high夠
玩開fps既晨早轉game 有咁好準度就唔使係度浪費才能
我間唔中得閒會玩幾場
求其排quick play

仲係覺得幾好玩
角色種類多,睇嗰日心情/隊友想玩乜都得
係有時連續幾場豬隊友會好灰

本身好耐冇排comp,但係有排QP連續好幾日遇到啲豬隊友 (唔係勁定廢問題,係不停一個送死,唔入點唔推車嗰隻)
嬲嬲地玩咗幾場comp,之後就去返QP啲隊友就好似正常返
唔知關唔關事
jardio 打apex好勁
其實打rank係咪跌到落銅就永無翻身之日
自問唔係勁,1800分左右但都係正常玩家,唔會特登troll 肯玩坦玩補
預到人troll左幾場 落到銅牌就真係打唔番上去
冇人正常嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞