Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
金銀遇到好多堅持玩dps但係兩個hit scan dps做一個法拉都唔夠做嘅玩家
唔求你carry起碼比自己隊啲坦同補打得輕鬆啲
過美服打喇 班台仔唔掂架
有打pubg 就27,仲要睇埋1080定2k仲有顯示卡
長時間打機其實24寸好過27寸 隻眼同條頸唔洗長距離望,轉動 對身體冇咁傷 但如果你閒日先打機 地方多,枱又大過人 買27寸好過24寸
有冇人玩合作模式 特登返來玩呢個 點知故事傳奇冇成功過 連全英傳奇個成功率都好低連一開始路人選英都係一個難關
點解咁少人玩ow
遊樂場亂配隊友 隨便配個分低比你已經
越來越少人單排都等好耐
玩開美服都唔算等好耐
但身邊真係好少人玩
workshop!!!
冇玩一排而家真係咁多人棄嗰陣批死佢focus哂喺esport到唔改善隻game好快收皮,睇嚟都錯唔哂新個又活動比人屌到反艇
垃圾BALANCING 出親新HERO 都ON99 咁
BAPTISE盞死人燈有咩理由250血
分數高都唔好得好多 通常都一定要玩輸出
睇你覺得幾多分先喺高
大師
成日排十幾分鐘 然後你等我我等你揀最後三個揀輸出 真係玩野 (我係位沒路用坦補
balance廢囉
仲有一堆無腦英橫行
對面一唔夠打就轉哂坦補303無腦騎面 有乜skill可言
推下先,今次PTR啲更新係我最滿意嘅一次我係咪發緊夢
直接刪game
比5排台仔專登troll 噁心到我
幾條垃圾做埋哩啲嘢 仲好意思話香港
仲要係第二次遇到哩班人(贏要求佢個種
慳啲啦 屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞