Overwatch 鬥陣特攻討論區 #30 1001無人開PO #deletebrig #deletedf

573 回覆
6 Like 11 Dislike
del 咗brig df 同sombra未
起碼宜家開刀嗰幾個都合理
mccree射速超快
佢仲buff baptise
隻GAME仲有人玩咩
新帳打排位2968
終於唔洗再welcome to bronze world!
仆你個街 三日贏一場
21xx跳樓跳到17xx啲隊友唔係afk就係中離 點玩呀
傻系game
我之前2200->1300
之前仲有清話正常唔會跌咁多, 人唔笑
我係TOP500或者會咁講既

但一來我唔係二來班友唔合作, 個個top500上身衝去1v6, 2v6我都冇計
無玩年幾兩年 今日玩左幾場 好多新英
果隻渣槍黑人healer好似幾好玩
T500 都見過45xx一日跌39XX
打rank定qp
Qp咋 咁耐無玩廢事累人啦
45XX 你拎你金牌個分升跌比較 仲要係BOOST上白金
之前有個每季打頭十 話自己宗師跌鑽添
用下腦都知有冇可能 重係咁附和 炒晒車 真係人唔笑
隔咗咁耐 重想陰陰濕濕入人位
T500 個堆玩家同金牌TEAM COMP FUCK 有咩分別?
你自己未試過跌唔代表唔會, 由GM 到銀牌都OW 都係一隻COOP GAME 唔係一隻1打6 GAME
我PLAT 跌落銀打番廿場咪又升番上去, 但係跌又係跌咗喎

定係你肯撚定自己場場都1打6CARRY 到
有咩分別 你開GAME睇下 上到宗師跌分邊個跌得勁啲囉
BEEFTIPSY 隻MAIN 跌咗落去成個月都未上得番GM
你CARRY既人地換一隻HERO 即刻HARD COUNTER 你
點解你會覺得下位會好過上位
GM 都成堆GOATS BRIG BOOSTER 0 CONCEPT Imbalance match making 一輸就輸成日, 成個OW COMMUNITY 都屌緊佢個Match making system + SR SYSTEM, 得你一個覺得係玩家問題
高分段=GOATS
金牌白金又同拎高分段比
我講高分段成堆brig booster 靠GOATS上去 個堆都只係diamond 以下既player
成個comunity 都屌緊贏既贏20連 輸又輸20連既垃圾match making 得你一個覺得無問題

算啦你都係同你個名一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞