[1月-2月呈獻]《孤獨的島住了一個人》(完)

1001 回覆
316 Like 2 Dislike
由夢境開始追你啲故 再睇返羅馬鬥獸場 真係好好睇 每個故既角色性格好鮮明 唔會混淆 btw好鍾意威武

魚啊喵
加油
希望遲D去WORKING HOLIDAY都可以睇到你既故

幾時去?
四十幾秒射精笑左出黎,黎緊放長期再細心欣賞

覆錯post?
我一直想咁問,但如果你冇覆錯,即係我寫過啦。沉思左一陣,然後翻看某個故事。頂,原來我真係寫過。
係我唯一既無厘頭搞笑故。
其實見到作者名先睇個故,好多故見到個作者名已經飛左,飛飛下發現冇故好睇已經 ,樓豬寫返啲長故慰藉下大家啦

謝謝你

覆錯post?
我一直想咁問,但如果你冇覆錯,即係我寫過啦。沉思左一陣,然後翻看某個故事。頂,原來我真係寫過。

其實見到作者名先睇個故,好多故見到個作者名已經飛左,飛飛下發現冇故好睇已經 ,樓豬寫返啲長故慰藉下大家啦

Me too
見到作者名諗都唔諗衝入嚟

Me too
見到作者名諗都唔諗衝入嚟

唔知講咩好
感謝你地既信任
係一種好大既支持
原來我睇過比狗咬死個篇
又係好鐘意

下次記住作者名

睇到一半個陣好似
D open ending好正
聽日睇埋貓貓
假如有新讀者在今晚才看到這個故事
請留名讓我知道,謝謝。
請留名讓我知道,謝謝。

我喺紙言睇到喊左
半夜三更喊到好慘
請留名讓我知道,謝謝。

我喺紙言睇到喊左
半夜三更喊到好慘

紙巾
舊讀者係到表示又睇多次
請留名讓我知道,謝謝。

我喺紙言睇到喊左
半夜三更喊到好慘

紙巾

紙巾是指...別哭了
新讀者留名
新讀者留名

歡迎新讀者
終於都睇完喇 感謝神明son這兩個月臨睡的相伴

不過睇完通常訓唔著
幾時有新故

覆錯post?

邊個故 冇乜印象添
加油
希望遲D去WORKING HOLIDAY都可以睇到你既故

幾時去?

就快去啦
終於都睇完喇 感謝神明son這兩個月臨睡的相伴

不過睇完通常訓唔著

點解訓唔著?

覆錯post?

邊個故 冇乜印象添

比狗咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞