[1月-2月呈獻]《孤獨的島住了一個人》(完)

1001 回覆
316 Like 2 Dislike
番去啦 唔好比佢停
有時候,我很羡慕一些八面玲瓏的人,能夠獲得很多的愛護和關懷。雖然很羡慕,羡慕得很,但是我無法成為那樣的人。這是無論如何也做不到的事

好認同
翻去揾埋人先好完
新讀者留名

琴日岩岩發現呢個post , 一晚追到live , 除咗正直同傾姐既發展令我眼濕濕之外,特別鍾意先生你用短段寫既句子,好似呢句:

「所以,過去既『包袱』,經過左哩三日,已經變成左你既『行李』。隨時可以拎黎用,隨時可以收起。」

睇得好爽好正,先生所寫既故事除咗改變故事人物既命運,亦改變咗讀書既心態!

歡迎新讀者
好開心每晚都有新讀者加入
令我感覺個故事好似愈來愈多人睇
btw下一次出文就是結局了
先生
新讀者留名

琴日岩岩發現呢個post , 一晚追到live , 除咗正直同傾姐既發展令我眼濕濕之外,特別鍾意先生你用短段寫既句子,好似呢句:

「所以,過去既『包袱』,經過左哩三日,已經變成左你既『行李』。隨時可以拎黎用,隨時可以收起。」

睇得好爽好正,先生所寫既故事除咗改變故事人物既命運,亦改變咗讀書既心態!

有時候,我很羡慕一些八面玲瓏的人,能夠獲得很多的愛護和關懷。雖然很羡慕,羡慕得很,但是我無法成為那樣的人。這是無論如何也做不到的事

好認同

這段內容在Post1第一頁就出了。
新讀者留名

睇得好爽好正,先生所寫既故事除咗改變故事人物既命運,亦改變咗讀既心態!

者 自膠
希望透過前一頁既文,令大家了解從頭到尾,個故係做緊乜野。神明丁一直都唔係要比機會孫正直做神,神要幫既亦都唔係傾兒等等既人。
每次睇到呢啲埋得咁好嘅伏筆都會起哂雞皮
係好睇到震個隻雞皮 個故好有啟發性
而家我現實上有想要堅持嘅事
每次有猶疑個陣都會睇呢個故 個心都會定落黎
好多謝你
希望透過前一頁既文,令大家了解從頭到尾,個故係做緊乜野。神明丁一直都唔係要比機會孫正直做神,神要幫既亦都唔係傾兒等等既人。

睇緊果陣就覺得男主角一邊幫傾兒、一邊係對自己嘅救贖
由紙言睇羅馬故,之後係高登追威武,今日見到依個post用左3個鐘live,終於忍唔住留言講句加油,真係好好睇。
好溫馨的一章
完左啦?
我要文啊

故事完曬啦咁反而想問設定上
傾姐係真實存在定只係虛構人物
定係
你都無諗過

定係
你都無諗過

仲有一更文

定係
你都無諗過

仲有一更文

原來未完
嗰更文幾時出
唔比sad ending呀
我唔比呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞