[1月-2月呈獻]《孤獨的島住了一個人》(完)

1001 回覆
316 Like 2 Dislike
話唔定跟住落黎既劇情會係男主 決定番去現實社會 離開荒島 點知撞番傾姐

傾姐:點解無見一排 你多左陣大叔味

可唔可以happy end呀
無時間用
話唔定跟住落黎既劇情會係男主 決定番去現實社會 離開荒島 點知撞番傾姐

其實好似無講明係同一時空
可能對男主黎講而家係回到過去
到佢離開孤島時傾姐已經大個左同佢差唔多大

應該唔似

因為note7 係近年產品?
而男主回憶既會考早係2010己經完左

應該唔似

因為note7 係近年產品?
而男主回憶既會考早係2010己經完左

我反而好奇,會唔會咁好彩以前女神同而家女神都姓陸
文呀

傾姐話唔埋已經同蔣少一齊
「大個咗先知以前自己咁on9,脫離咩現在生活,無錢乜都假

黑絲
咁多先

加油 真係未睇過一個故會令我係咁上黎睇出左文未

多謝對故事的喜愛
因為呢個故
開始追緊 巴打其他故
程強
生活分享

在這個星期,為了新post既文,小弟睡眠時間又降至新低,常常連3小時都沒有。換來的是每朝早出文的字數,比上星期和上上星期更多。(唔知有冇人發覺)

今晚終於到了星期五,可以補眠了。明天起,農曆初一至初四會全力製作故事的結尾。還請大家繼續支持。同時歡迎分享給朋友看,一傳十,十傳百。最後感謝給予正皮的巴打,還有留言討論的各位,使本post有點兒熱鬧。

每次看到有人話好睇,我都很感動,都覺得努力很值得。接下來幾天,我希望能繼續進步,在此也祝大家新年進步。

新年快樂
好正
新年都有得追故
咁咪叫專業囉
生活分享

在這個星期,為了新post既文,小弟睡眠時間又降至新低,常常連3小時都沒有。換來的是每朝早出文的字數,比上星期和上上星期更多。(唔知有冇人發覺)

今晚終於到了星期五,可以補眠了。明天起,農曆初一至初四會全力製作故事的結尾。還請大家繼續支持。同時歡迎分享給朋友看,一傳十,十傳百。最後感謝給予正皮的巴打,還有留言討論的各位,使本post有點兒熱鬧。

每次看到有人話好睇,我都很感動,都覺得努力很值得。接下來幾天,我希望能繼續進步,在此也祝大家新年進步。

新年快樂

新年快樂,加油
裕腎先生,我係新毒者啊。
岩岩追到等結局
故事帶出做人既態度只要夠正面,又願意作出行動,總會有意想不到的改變
希望正直同傾兒都搵到自己真正想要既人生喇
我諗神除左陪我地一齊經歷之外,當我地想要改變的時候,總會加多幾點力同機會俾我地自己去嘗試轉變,神都只可以繼續陪住我地經歷而不能直接干預,呢個都我地人類既禮物之一——創造力
有幸睇到呢個故事,再推動一下停滯住的人生
先生,祝你雞年個心肝脾肺腎都要健康 晚安
Post2 新讀者
支持
Post2 新讀者
支持

追曬了,好撚好睇呀
生活分享

新年快樂

我真係好鐘意睇你個故
呢個故令人欲罷不能
岩岩追到等結局
故事帶出做人既態度只要夠正面,又願意作出行動,總會有意想不到的改變
我諗神除左陪我地一齊經歷之外,當我地想要改變的時候,總會加多幾點力同機會俾我地自己去嘗試轉變,神都只可以繼續陪住我地經歷而不能直接干預,呢個都我地人類既禮物之一——創造力

睇留言都覺得係絲打
岩岩追到等結局

睇留言都覺得係絲打

又想食女
岩岩追到等結局

睇留言都覺得係絲打

又想食女

上次咪食左你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞