劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
成日屈人收錢
等睇杜生公開道歉
泛民狗一定會用被恐嚇做野生
Lm

澤哥
泛民就係咁 拎住咁既道德高地去屌人 屌你老味 同路人傾唔埋欄就屌人唔係同路人 你當自己係乜 皇帝呀? 個個想為你效勞 唔好同我講你地有幾正義 做過乜心照 長毛後面班蝻冇件有身份證
公文袋為個區議會一席屈鳩人
冇投李卓仁都係投共架 落九西巡迴啦屌你老母
等睇杜生公開道歉
泛民狗一定會用被恐嚇做野
又加左兩句

杜汶澤
25 分鐘 ·
你兩條死咖哩啡比我見到你兩個我唔打你老母臭閪打撚到你跪喺度求救我唔姓杜!
我生平至撚憎人屈鳩我!
咁多人唔惹你走嚟惹我?仲要講埋我老婆?你未撚死過!
你啲死窮撚過白痴腦就永遠諗人哋收撚左錢做嘢!我唔係好撚有錢但係肯定有錢過你兩個,有手有腳我餓唔死!我收共產黨錢我使捱得咁辛苦我屌你老母臭閪!
你老母臭閪泛民自取滅亡永遠諉過於人永遠唔自我檢討唔支持你就等於投共仆你個臭街!所有泛民嘅支持者都俾你地屌撚走晒啦仲要死不悔改就抵撚你哋死!
快撚啲去死啦你兩個仆街!
你報撚定警啦我撞到你兩個一定打撚死你跟住我去坐監!
又加左兩句

杜汶澤
25 分鐘 ·
你兩條死咖哩啡比我見到你兩個我唔打你老母臭閪打撚到你跪喺度求救我唔姓杜!
我生平至撚憎人屈鳩我!
咁多人唔惹你走嚟惹我?仲要講埋我老婆?你未撚死過!
你啲死窮撚過白痴腦就永遠諗人哋收撚左錢做嘢!我唔係好撚有錢但係肯定有錢過你兩個,有手有腳我餓唔死!我收共產黨錢我使捱得咁辛苦我屌你老母臭閪!
你老母臭閪泛民自取滅亡永遠諉過於人永遠唔自我檢討唔支持你就等於投共仆你個臭街!所有泛民嘅支持者都俾你地屌撚走晒啦仲要死不悔改就抵撚你哋死!
快撚啲去死啦你兩個仆街!
你報撚定警啦我撞到你兩個一定打撚死你跟住我去坐監!

期待《空手道2》YoutubeLive!!!!
冇收肥佬黎錢都係投共啦
飯民下次又要清算邊個
btw支持澤哥打柒兩條垃圾
道你老母咩

你搞杜生咪算喎
你搞埋阿田做乜遮

俾我係男人就忍你都含得能呀

到享利了

真係好彩有巴打提我佢地有提澤哥
而我又有心機聽哂咁濟 終於俾我聽到呢段再做節錄

不狂我連月追撃呢班陷家產

屌你啦兩條垃圾
黑帶唔可以出手
民主黨戇撚柒鳩食賓周
今晩踩場
好在有人記得
呀澤好波
叫埋阿澤上去一齊屌啦
做藝人搵錢就係咁
當你入行個時,就已經失去一定自由
而且泛民狗最叻玩呢啲
你擔心有兩條友扮狗求饒好過啦
支持澤哥
澤哥個post edit 左14次
星期五夜 再屌啦
兩件傻閪
其實乜人都唔可以出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞