劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
無神論者的巴別塔
12 分鐘 ·
城寨主持徐少驊,而家知道抹黑杜汶澤反撲來勢洶洶,拿拿臨同廢陶劉細良劃清界線,獨善其身先

但佢永遠唔會講嘅係,點解佢無加入抹黑,原因係佢先係真正收共產黨錢、大把JOB接,全力反佔中嘅「鬼」。而家仲好意思同人講民主,又真係仲有人信佢,呢個世界真係痴撚線。

但更痴線嘅都仲係,而家有城寨FANS建議 杜汶澤上去做節目,化干戈為玉帛,順便幫城寨谷下收視──即係我搞尻完你老婆,仲要上黎比我奚落多次,當幫我做多個宣傳陪罪,黃屍狗真係無撚得頂

//原本表態參加「佔中」的10名死士之一的徐少驊,接受傳媒訪問,稱自己心態轉變「反對違法」,表態反對佔中。//

#佔中怕死士
#有乜縮骨先
#事後呈英雄
泛民班友
咪就係囉,呢兩條友講野有份量咩?
好高招

呢兩條友過氣到冇人識。

陰謀論,老共/本土揾佢地搞呢台戲,要做堆人?大家心照

唔好呀豬呀狗,有痴過果邊就入人數

亂局,仲要係自亂
毓民一路講緊單嘢
舊登都推到11頁,今日你3個最撚威
教主mon po
三大傻仔自掘墳墓激嬲澤哥,你地今舖點走得掉

加埋智障雷友梁國雄,泛民898

贈圖助興
杜汶澤
剛剛 ·
都係時候返道場練下功,唔想對唔住自己條黑帶。

阿澤迫不及待要玩玩了
呢三條友想點…
留名等睇杜生吊7你地
教主 你有mon post 既話
想同你say個hi

再加廢陶 屌你老母啦
佢話連登個post可能去到30幾版
搵埋曾志偉同阿澤講打和啦 , super!!
有排抽
毓民講撚咗3節
三節都係屌夠廢土劉細良以及黃洋達鄭蟲泰,簡直大快人心
長毛本來勝算都唔高
而家廢土幫手助攻
社連民可以正式滅黨 長毛快d多謝廢土
碌撚呢個老千仲唔襯機屌人咩
廢土長毛倒米
毛姨人人食屎
#前中央政策組全職顧問劉細良 #永恆的政治失敗者陶君行 #杜汶澤
信杜汶澤投共一成,雙目失明!!! (主持:李慧玲、胡穗珊) D100 Radio
https://youtu.be/ZtTnthsQzz0?t=758
大口玲都抽9你水啦陶君行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞