劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
慳撚啲啦袁彌明
唔該借借呀
廢陶即係廢陶
打滾左多年都依然一事無成
有聲
新東補選十分期待
屌緊黃絲者

仲有堆泛民走黎同廢陶割席
但平時廢陶抹黑人時又唔見其他泛民又有走過出黎割席
想睇袁彌明踢春袋
如果大家想食花生睇我今晚響「一鳩大事回顧」還擊屈我同我老婆嘅人,咁一定會好失望。事先聲明,無花生你食。
你呀!廢土,你唔使驚,我個台今晚唔會攻擊你!
放心啦!幾時輪到你呀?
噚日我都比人問到口啞啞:「屈你收共產黨錢嗰個咩人嚟?」
喂阿哥!無人識你呀!
我個台,係一個70萬人台,做嘅係低俗而又高質嘅娛樂,一條片點擊率最高過百萬,fb live 次次高達六七千,節目除咗好好笑之外,無私怨、無內涵、可以話係膚淺到乜都無嘅!我哋靠嘅係為求娛樂嘅觀眾同廣告客戶,即係你口中嘅「戲子」呀!
而你?靠嘅老細供養,所謂政治圈嘅寄生蟲,一世選唔到議員嘅多口仔,泛民嘅豬隊友,所以你個mindset ,永遠諗人哋係走狗。
我做嘅係生意。
所以你可以安心飲你嘅高級紅酒,繼續諗下再屈邊個。
行撚開啦你,垃圾飯民狗
正確
直線抽擊
無改錯英文黨名

個撚個都食忽得嘅
有長毛賊、廢土、五短人、行人路大將軍
試諗下 好地地做咩要分拆出嚟啫
袁彌明呢個屄婆當日叫陳浩天唔該借借呀屌佢老母臭屄,收皮啦又嚟抽水,你冇資格呀袁彌明
泛民真係好撚肉酸
社民連四人幫
呢個topic俾高登收左皮起呢度仲吹緊
https://www.facebook.com/cheng.lap.9/posts/10154603937452357
https://www.facebook.com/cheng.lap.9/posts/10154603797277357

分辨間諜的方法是臺灣一個幾十年從政老前輩教我的,我用了來玩狼人。

玩人狼,我是村民,我沒有證據下懷疑誰是狼,我不會說出來,我只會投票時投。因為如果對方真的是狼,那對方就會先攻擊我,如果我猜錯了,我就變成破壞自己公信力。我是狼時,我就會隨便指控人,因為狼不會攻擊我,我的公信力下降也不是問題,煽動幾個較笨的村民一起指控,就可以混水摸魚。
樓主老母已經比杜生屌到開花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞