劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
歌都有得唱啦

多風光的海島 一秒變廢陶
上佢fb睇
已經由帶土變左廢土
佢係神駒個度話參選就死全家
當日反核事件
有人提議停工停學停課
係教協班撚人話行動升級就離場

教協一直係奶掌權者鞋底,又有人想洗白
呀澤同毓民明明好friend 商台個陣識到依家喇
呢個係因為佢經理人公司同TVB反面
辣著一個唔怕死嘅藝人依家仲要上埋報唔知呢三條撚樣會唔會笠水
杜生叫佢地報撚定驚
推到杜生上黎連登隻揪
蘋果肯報未
其實好多香港人親眼睇住杜汶澤2014年由風生水起,
因為屌鳩中國搞到冇哂"friend", 衰到要去馬拉拍野好似香港都冇得上, 之後自己搞個網台.

屌票咪屌票, 屌基哥咪屌飽佢囉
搞埋杜汶澤呢下真係飲撚大左, up大左
呢下真係得罪好多人, 抽撚錯水啦廢土
點解幾十歲人仲唔搵分工做?
佢地份工咪瀨肥佬黎春袋囉
好抽唔抽抽火水
推到上毒果

做到3月份
個標題做乜撚呀
劉細良鳩噏話如果杜汶澤同長毛選會點點點
無話過佢係鬼係奶共喎
徐少驊之後話直覺覺得杜汶澤係真心本土 劉細良話唔出奇
係陶君行直線話杜文澤有蠱惑咋喎
劉細良都係話係咩唔知喎

根本係得陶君行一個摟屌
‘係老共眼中反共其實無乜問題,只係在需要統一戰線打共同敵人時能夠禁制就得,中共要你打姚松炎你就歸邊埋位打姚松炎,老共要你放生𠝹票基就放生,其他時間由得你鬧老共無謂。’

呢句邊個講?你聾撚左?
呢句唔係暗示人地同共產黨有路?

就係因為佔中屎仕徐少華冇出聲仲想戴頭盔我係post 到先無開佢名
其實睇咗條片就知,佢哋幾個喺度屌緊泛民同諗泛民出路,係陶君行喺佢哋講講下杜汶澤做政治素人可以贏到長毛,就鳩噏佢共產黨收錢唔出奇摟屌。徐少驊同劉細良都同意佢真心本土冇收錢
之前都有聽劉細良節目,後來廢陶加入後節目差了很多;已經沒有聽;其實社汶澤不如出選新界東補選;見到長毛真是不知所為……
yes真係唔撚明點解要加個loser
entertaining都做唔到
又無觀點
個標題做乜撚呀
劉細良鳩噏話如果杜汶澤同長毛選會點點點
無話過佢係鬼係奶共喎
徐少驊之後話直覺覺得杜汶澤係真心本土 劉細良話唔出奇
係陶君行直線話杜文澤有蠱惑咋喎
劉細良都係話係咩唔知喎

根本係得陶君行一個摟屌
‘係老共眼中反共其實無乜問題,只係在需要統一戰線打共同敵人時能夠禁制就得,中共要你打姚松炎你就歸邊埋位打姚松炎,老共要你放生𠝹票基就放生,其他時間由得你鬧老共無謂。’

呢句邊個講?你聾撚左?
呢句唔係暗示人地同共產黨有路?

就係因為佔中屎仕徐少華冇出聲仲想戴頭盔我係post 到先無開佢名

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞