劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
杜生 phone in 仇生 個節目
尋晚做住野聽城寨,聽到陶君行同劉世良屌鳩泛民不思進取。
(陶君行仲話:「而家調番轉睇,d人屌你泛民行禮如儀,某程度上又啱喎。」劉細良又話:「泛民再咁玩,最後嘅命運只會變成中共八大民主黨派,係花瓶。」)
我仲諗:「乜佢地講野咁正常嘅?」(反而徐少驊食屎啦,走去講泛民不應道歉,講到長毛屌票有理咁)

點知去到講阿澤時,我呆撚咗!
真係仲勁過兩登屈五毛。
佢套邏輯講得通嘅話,咁而家蕭定一、朱太帶晒藝人去幫陳凱欣助選,咁燒山做得蕭定一老豆,佢一定係鬼!
而燒山係咁喺花生台同城寨落廣告,咁呢兩個台都一定係通敵嘅鬼!
你燒山、花生台、城寨係咁反共嘅話,點解共產黨仲未趕絕蕭定一?

老老實實,薯片選特首嗰次,陶君行屌柒白票黨、左膠自絕於群眾;
九西第一次補選後,陶君行屌柒朱凱迪三分顏色上大紅、意圖違反plan B機制備忘、趕絕馮檢基,
我仲諗:「咦?陶君行講野正常番喎。莫非係屁股指揮腦袋?而家唔再選,就可以講番人話?」

不過,今次九西二次補選,只能話佢狗改不了吃屎。
未選時,一早歸晒邊撐小老母改嫁工黨、鋪定路幫泛民防守「唔初選plan B」;仲日撚日話民協會出古惑拖後腿。

而家就連阿澤都唔放過。都痴撚線!

呢班友比d心機繼續屌票啦!
屌多d!落力d!
唔繼續屌票,點睇到你班人冚家剷!
就馮佢地個幾句加呢個post威力

新東嗰席真係隨時無埋
ON9 ,你啱啱調轉左,呢單野既始作俑者就係劉細良
係佢提杜汶澤有機會參選新東補參打長毛,帶起左個話題先

陶君行反而就係真係附和佢,但係以陰謀論去杜汶澤分析佢自己+佢老婆
佢自己都戴左頭盔話"我只係問呢個問題咋,我唔知係咪呀"
出長毛一定無!
長毛覺得冇票贏撚梗,覺得實會選到佢返入去。不過經此事後,長毛你可以收皮啦!記住多謝陶劉兩人呀
睇來呢個post要keep 推
同李卓人一樣
一邊話自己會反省一邊屌票
#608 了,要開2,3,4,5先頂到下年年中
聽晒先,一筆還一筆
主要係陶講,劉細良冇心附和落去
只係當節目咁加幾句就算,我諗佢自己都唔係幾信陶講既野
ON9 ,你啱啱調轉左,呢單野既始作俑者就係劉細良
係佢提杜汶澤有機會參選新東補打長毛,帶起左個話題先

陶君行反而就係真係附和佢,但係以陰謀論去分析杜汶澤+佢老婆
佢自己都戴左頭盔話"我只係問呢個問題咋,我唔知係咪呀"

反而最唔關事果個係徐少驊
真係要打篇逐字紀錄出嚟鞭鳩呢幾條垃圾
重有細良果句:不過如果番得大陸搵食就...(然後奸笑)
跟住又話何韻詩黃耀明完全封殺(暗示杜太點解無)

以佢既智識搞到要玩屈毛,真可憐
徐少驊喺阿澤單野上係有幫口,話阿澤係真心本土,呢樣唔屌佢。

但佢一開波喺度話「泛民道咩歉?有乜咁需要道歉?反而長毛最唔應該屌、大家起勢咁屌佢。」
食屎啦,真係泛民倒米壽星(反而一開波陶、劉二人係屌泛民不思進取,甚至話泛民唔好再培育第二個胡志偉、劉慧卿)。

呢集城寨,真係三條友輪住派膠。
https://www.facebook.com/chan.c.jonathan
呢條友冇幾耐之前出左個post,幫3條柒碌護航,tag埋廢陶,所以係廢陶facebook見到佢個post
點知而家個tag冇左,廢陶facebook見唔返個post,唔知係咪廢陶覺得柒得濟remove tag
其實毓民講得啱
其實最嚴格的標準係
呢個節目係屬於佢三個人,如果反佔中死仕係唔同意佢另外兩個主持講嘅嘢就應該要即場指出‘有證據先好講’,否則連反佔中死仕都要上身

因為節目中嘅言論係代表佢哋呢三個主持

咁睇返轉頭我對反佔中死仕好仁慈下

#佔中怕死士
事後光速割蓆都冇用
杜汶澤示氾老婆畀人搞果陣既正確/正常反應

#黃洋達學野啦
本節目言論不代表本節目主持立場
杜生幾套戲拍左都冇得上一係要剪走個頭先有得上
咁樣奶共法都真係做得好足喎
冇錯呀
所以而家屌人屌長毛,都唔會屌埋林兆彬,因為佢搏咀俾長毛屌埋一份
有咩泛民政黨可以咁勇去周街點火頭又自大,非社民連莫屬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞