劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
屌你老味廢土對你好失望
無話佢地啱
佢地對本土派同獨派嘅睇法都有問題
當哂全部係鬼簡直係on9
泛民逼人歸邊
杜汶澤搵100毛做舞台劇做旅遊節目就話佢支持泛民
人地明明係教主嘅死忠
無証無據 ,一句戲子無情就話人係鬼,

共產黨錢,咁撚垃圾嘅人真係未撚見過
明明阿田都14年後都冇哂大陸戲/劇
阿木都奶共真係笑撚死
佢應該係藝人入面同奶共呢兩隻字離最遠既人
第一節成節屌基哥狂搵罪人
話人忽然本土,佢真係當人白鳩痴
點會報
肥佬黎呀
老蕭個仔間公司
佢就想做議員

好似連區議員都無撚得做
肥佬黎唔係成日quote 阿澤d facebook發言當新聞
又搵劉細良寫文嘅咩

想睇佢點報
like仲多票過政棍
你個名
你係咪探長 ?

劉細良都係講番歷史喇/單拖喇
好期待阿木係壹鳩大事回顧屌鳩番陶君行
咁樣講嘢同d PK 陳凈心/李c煙/傅振中有乜分別?

我都可以話佢哋收共產黨$唱衰阿澤啦咁
杜生奶共真係笑撚死人
杜生肯奶共,共狗即刻除褲衝落黎,
一個月100個show都得
罪咩人丫
佢地講得啱一點係販民仲同林鄭合作跟本係錯哂
葉建源果啲功能早別為小數人利益出賣大部份人利益
今次即使贏到入返去
下次唔改變都輸到仆街啦
依加起碼應該全面不合作先啱
求杜生快d出片撚返廢土
Lm待笑
我有聽開姐
同埋我唔會含淚投票囉
你三條死咖哩啡比我見到你三個我唔打你老母臭閪打撚到你跪喺度求救我唔姓杜!
我生平至撚憎人屈鳩我!
咁多人唔惹你走嚟惹我?仲要講埋我老婆?你未撚死過!
你啲死窮撚個白痴腦就永遠諗人哋收撚左錢做嘢!我唔係好撚有錢但係肯定有錢過你三個、加埋,有手有腳我餓唔死!我收共產黨錢我使捱得咁辛苦我屌你老母臭閪!
你老母臭閪泛民自取滅亡永遠諉過於人永遠唔自我檢討唔支持你就等於投共仆你個臭街!所有泛民嘅支持者都俾你地屌撚走晒啦仲要死不悔改就抵撚你哋死!
快撚啲去死啦你三個仆街!
你報撚定警啦快啲!我撞到你三個一定打撚死你哋,跟住我去坐監!
#前中央政策組全職顧問劉細良
#永恆的政治失敗者陶君行
講起葉建源真係火都黎鳩埋

因為777比甜頭教育界佢就坐喺咩李飛直播講基本法
又施政報告致謝投贊成
屌你老母, 投共喇
杜汶澤就係因為呢啲政元素,田蕊妮係電視上唔敢提佢老公個名(包括叫佢全名/叫杜生...etc) 直接叫佢做「我老公」重有嘅係《空手道》呢套電影係香港某些影評人頒獎典禮上都有獎拎,唯獨係「金像獎」全部得個提名 廢土咁話人過唔過意得去呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞