劉細良 陶君行 : 杜汶澤忽然本土田蕊妮返大陸接Job,中共或派出杜汶澤打長毛?

748 回覆
34 Like 711 Dislike
屌你支那蝗蟲老母老全家
但張繼聰就無啦啦俾人封殺
查實用同強國有生意來往就當投共係癡撚線 (可以係一個疑點)
新東十幾萬泛民支持者應該唔少都投共啦
trump trump家族夠喺中國有生意, 又係共諜
中共不嬲好少話你一家有一個反共就搞晒全家架,你係中共都唔會無啦啦走去逼到多幾個敵人出嚟啦
燒生嗰仔同cctvb反面累佢啫
張繼聰就唔關政治事啦
最怕係呢單野搞大左,CCTVB單方面雪大塊田
嗰兩個比較厚道
其實成個節目大部份都係怒屌販民不思進取
老屎忽成日以為自己果套仲掂
唔知自己同時代脫節
即使楊on q都係不知所謂成日玩膠
再唔改變死硬
都有道理

不過佢地話哂所有本土都係鬼就真係傻的嗎
販民柒到咁
有人企出黎都唔出奇丫
杜文澤一早俾人封殺左都唔知
呢part真係鳩估無痛苦
咁咪好,搞到大家都記得佢
多謝燒山
陶君行同劉細良肯定屈

由其阿政策顧問個句話老共禁制杜汶澤鬧人擺明話杜生同老共有路
yes,劉都唔係錯晒

但由得個廢陶亂鬧又唔直斥其非就真係on9
原來係咁,信仰崩潰了
真係到劉曉波果個層次先會去到咁盡
果時劉華幫團結基金拍片撐填海,係大君伐又係up呢句
陶君行
劉細良做節目立場最鐘意各打50大板
但你l就算佢打飯民50大板係正確,唔代表佢屈杜汶澤就o岩
陶君行呢d卒仔可能唔抵得玩焦土啫
張繼聰係因為佢間公司同CCTVB有錢銀瓜葛喎
欣宜都係個間公司 欣宜依家都無得上CCTVB啦
在節目中陶君行突然爆出:「早要踢爆杜汶澤…佢突然之間咁本土,但仲有人繼續搵佢做嘢!(佢好似冇大陸jobs,喺馬來西亞拍戲)佢老婆有,無理由唔封殺佢!你杜汶澤咁過癮,你老婆又繼續有大陸劇、廣告接,你杜汶澤仲可以繼續發癲?

真係癡撚線
廢陶個種廢味係唔講得笑,點解我咁清楚因為我阿媽好撚鍾意聽佢地節目
老人家同深黃唔願意思考,佢地呢D一味陰謀論抹黑同埋講粗口怒屌黎掩飾自己理據不足好岩佢地聽

基本上廢陶黎黎去去得一招,起手式用一D似是而非/甚至直頭係佢臆測的論點,然後將呢個論點發大黎講慢慢推論到一個荒謬無比的結論,成個推敲過程完係係狗也不屌,人唔笑狗都吠個隻

最撚好笑其實你睇番YOUTUBE佢D節目,佢左右兩位仁兄好多時都好明顯唔撚同意佢睇法,爭在冇親口屌出聲,有時真係頂唔順就會兜個圈話廢陶睇法唔全面,呢個時候廢陶就會望住佢,係咁講自己以前英治時期個陣點撚樣點撚樣,經歷過乜乜柒柒,常用句子為: 喂大佬你唔係咁都唔明下話!?
如果你開YOUTUBE,你好多時都會留意到,佢身邊2條友永遠都係眉頭深鎖,欲言又止的樣子,然後廢陶見佢地唔出聲,就會一直講落去有佢講冇人講

真心未見過有D人言論柒得咁樣,而我都唔覺得呢幾條友除左D深黃唔用腦的白痴,都冇咩人會真心追捧,其實本來都冇乜野,當係D天外之音搞下笑,問題係而家搞正杜汶澤,指明道姓個隻,杜汶澤本身多後生睇成個KOL黎,你見佢岩岩出個POST幾粒鐘成萬幾個LIKE,影響力大過呢幾條友多多聲,你辣著佢,佢期期YOUTUBE整段野屌鳩你泛民班友,你地就更加唔洗指意拎到本土後生D票,所以話廢陶點解咁廢係有原因,你睇佢呢個行為完全係幫泛民倒米,成撚日抹黑完其他人就心安理得咁以為自己做左好撚多野,幫左泛民好多,如果唔係輸得仲甘!其實係佢幫泛民屌走D票就真,佢呢D行為就真係收左共產黨錢做野喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞