[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(73)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Sorry無講低有乜要求,聽開pop,edm,少量acg歌,用ip8推,以前用開535+dx80,中意535果種人聲,依家睇到有xelento,846,唔知聽開動鐵係咪揀番動鐵好d?仲有無其他選擇?如果真係想要846邊間會平d?唔該咁多位bro
846就算數啦
有冇巴打用緊64 Audio 可以分享下,黎緊都想入隻,想知咩技術咁貴
技術嘅野都係浮雲黎嘅啫
最後都係睇岩唔岩聽
不過64都唔算係最貴果堆啦
我覺得64隻tia fourte調音好怪
ORB啦
依家有埋lightning to 2.5
依家64點會唔係最貴嗰堆
講起貴 VE一出 誰與爭鋒
用緊12 幾正
去星際睇下邊間有demo試下先
間紫色舖我估係星際有分店
巴打 聰明
想問問有冇巴打知邊到可以幫條耳機線包網 黑色果種 唔知係咪咁稱呼,希望睇得明
因人而異啦 不過我都唔鍾意fourte
audiofly有間做緊2000
喔你大鑊啦
準備俾班智將8964fans圍屌啦
其實64 audio係咪唧係1964?
想入隻N8 希望聖誕會有特價

買耳膠送耳機
好既謝謝你
最緊要叫sales哥哥比埋差唔多價位既你試埋先
試完之後可以去埋信和格價
今日試左xelento,n5005,fitear 334,a&k jh diana,earsonic es5,inear sd4,846
唔知係咪iphone唔夾圈,xelento同n5005聽上去有d奇怪,具體來講有種濛既感覺?總之聽左幾首都唔多中意
Es5人聲後都係唔啱口味
Diana 人聲夠厚,但係樂器聲唔夠清
其餘就係我中意既排名
Sd4>fitear>846
Sd4真係啱啱好,人聲靠前但仲聽到清楚既樂器聲,明顯細節係多過846
Fitear甜,真係甜,但係只限聽女聲,男聲就不了
846,535 plus版,補番d bass,一貫䁔聲,但係overall sd4好d
總結:始終鐵聲啱我多d,但係大家覺得sd4依家仲值得買嗎? 定係有更好既我未試過
我都見呢一兩年信和多左好多賣耳機鋪頭但無入過去
今次入去睇下先
試埋SD2
大家equalizer點set
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞