[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(73)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我幾時話佢冇?
淨係話差少少
隻野,初版係漂白劑,低音 量0質 100
第二版係 低音量變左100
最新黑盒版就冇未試過
1.巴打問1k價位既耳機,點解ching無啦啦彈隻6k既xelento出黎?

2.巴打講掩住個口講野咁既聽感,點解ching無啦啦彈隻完全冇呢個問題既xelento出黎?

3.ching覺得討論耳機一定要擁有過先有資格討論?

4.小弟係問:關於隻xelento既聽感ching係聽人講,定還是你曾經擁有過?(可能簡化太多,引起ching既誤會)
而ching所答“我幾時話佢冇?” 小弟中文差,唔明ching講咩
我都係由wired轉會remote
貪佢remote人聲冇咁乾
其實大陸ZX300A依家賣緊二千四
又唔係真係少粒CAP,做乜要洗多成千蚊買40GB既容量?

講真我覺得大陸行貨仲可靠過喺香港細鋪買
無野架 你用加密
你爆佢出黎 係幫佢生意嘛
天下烏鴉 不過我buy佢平咁多2450rmb *1.14

大不了有壞番大陸玩一轉順便寄機
N3ap都試左
低音好強
無留意到人聲
不過當時用緊人地啲歌試
下次去試真啲先

同埋今日搵料時見到隻campfire既 comet (仲search緊
諗住去感受下圈鐵同齋動鐵既分別
DAP玻璃貼邊到搵? 今日上ECT 佢話見過人地SE100用半版玻璃貼 叫我試下搵
小弟最近由215升級左846 同埋出左部sr15 想換埋線 請問巴打有咩介紹係cp值高嘅線
換線唔好問cp
用耳去試 準過用眼睇價試
次次答下人 唔認同好正常
次次都要人身攻擊
我都係出返去先 香港人只屌 不會感謝
我幾時話佢冇?
淨係話差少少
1.巴打問1k價位既耳機,點解ching無啦啦彈隻6k既xelento出黎?

2.巴打講掩住個口講野咁既聽感,點解ching無啦啦彈隻完全冇呢個問題既xelento出黎?

3.ching覺得討論耳機一定要擁有過先有資格討論?

4.小弟係問:關於隻xelento既聽感ching係聽人講,定還是你曾經擁有過?(可能簡化太多,引起ching既誤會)
而ching所答“我幾時話佢冇?” 小弟中文差,唔明ching講咩
次次答下人 唔認同好正常
次次都要人身攻擊
我都係出返去先 香港人只屌 不會感謝

講得好 希望唔會再見到你
留名待被完全封鎖
嗰條友真係低撚能 次撚次都要揾交嘈
有人身攻擊到咩
邊到人身攻擊
佢叫xelento?
試過朋友對comet 我就覺得矇 個人覺得IE40 pro平一半但好聽d
可能係聽慣sennheiser個音所以唔識欣賞
如果得2000左右筆直,買campfire ,Astell&Kern定fender好??
聽咩野同用咩聽先
comet 感覺上係無高無低,ie40 pro 啲聲係明顯較好
都係用電話聽咋,平時就咩歌都會聽,不過就唔聽女歌手
e家就用緊iBasso IT03,好似想壞壞地
都希望你做人有少少骨氣 唔好再入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞