[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(73)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
十分主觀嘅聽感: Comet嘅聲底好清,但係低音好薄;Billie Jean雖然厚聲但係聽落有D濛,個人鐘意comet多d

btw comet真係好難帶
Final E4000, E5000
個樣好似好難戴咁
多謝咁多位師兄嘅意見
石墨希點睇
上面講咁多隻最好戴係final 而且可以掛耳 又夠輕身

不過e5000 無返咁上下力水玩唔起 e4000就比e5000易推少少
唔錯
又薄又硬
Ak billie jean $1600 only
又係mk 我買fender 果間
另外 ie80s 2k有找
求名
想整cm耳印
有無邊間聽力中心推介
唔想整得唔好 要refit
我叫個位ching驗耳係對於個位ching既關心
巴打叫佢驗腦既言論先係正式構成人身攻擊
其實都係為咗佢著想先咁同佢講 唔同誤解咗我
信和2樓 橫街
唔可以開名 唔想佢被迫做返正價

我唔明點解可以做到咁平平到懷疑係真定假
E series 都睇起黎難睇
咁acoustune啲乜乜物物點算
acoustune睇落好似都好正咁,如果老虎肯比多d筆直就好了
K872特價唔洗7000好似幾抵
上連登都見到兩個偉人
想問下有無ching係金X整過耳機
想問下大概要幾耐
我隻pp8拎左去兩個月都仲未拎得返
仲耐過整cm
整過player 一個月變左兩個月多d先番黎,
金x 服務 無論售前售後 都係世界第一
2年前買左個fxa5 屌成撚日壞壞地 代理都上過4次係1年內
近排拎返出黎又想用返 係咪換線就解決到一邊聽唔到既問題?有無平平地既推介
有冇試過左右掉轉插條線試下睇下線壞定earphone壞?
有冇巴打J過Prima donna 8wire
咁可唔可以講個地區or 大廈名 我每間問下
算係ok啦,因為講聲的話我覺得K812都係好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞