做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
做amyway D後生仔女蠢D 定返大陸做1010蠢D?
食兩老
呢間野話自己隻白黎蘆醇係吞利底
吸收得好好多
所以IHERB平D但吸收唔到都無用咁話
又合成D相話曾志偉都有用
利底
Amway唔俾溝女㗎
之前問過條友
問佢點解個團隊咁多靚女都唔溝
佢話咩咩會影響條line
俾人發現會被退會
你知唔知咩係被動收入呀
係,會問你感唔感到苦
感到苦就代表你身體唔好
笑到我呀
仲有FF 話劉華好得咁快都係靠佢
不過因為劉華同其他公司簽左約
所以唔可以公開
仲有咩高永文日日食

利申:圖為網上圖片同以上係發夢時候聽到
學到快速同人建立關係?
係咪nuskin 果啲?如果佢地唔係賣美容 香氛 健康產品 仲有冇人會落搭

係浸大到收集資料話幫人創業

一定要親身見到先講得 做生意有機密咁款
點會係呀 ...
係既重唔拉鳩晒班友咩 ...
同埋bu個位巴打,佢點樣拎到你contact
但點解要溝個傻女.....?
間Amway 成日叫客人做 量子測量,姐係用部 佢地聲稱既量子機 check人身體有無事。唔洗一分鐘就check到你全身各個部位健唔健康,又成日話你身體好多地方唔健康要食佢地啲補品。

我心諗,如果你一分鐘就check到曬全身健唔健康,啲人就唔洗專登曬幾千蚊去政府到淨係驗腸、胃,俾咁貴去驗一個器官啦。

上次我老豆被Amway驗完身後,就去問醫生個報告好唔好信,個醫生即刻話部量子機係假既,美國一早禁左用好耐
強烈支持立法打擊Amway黎類傳銷騙局
Amway個玩法識玩每個月唔駛做袋5000+唔係難,客都唔駛你搵,因為你可以入會成世寄生係人哋條食數,若果自己出埋手食晒兩邊佣10000+都唔算太難,當然無乜人知個方法!純粹玩一邊成堆貨自己入嚟賣班艇仔係低等工具
識人做呢d
做埋傷天害理既事
23定 24歲上咗樓
唔好同我講有報應
個死臭西中學害到我差d自殺
會考都無去考
做咩高永文要拎起
同拿屎上身差唔多
100個總有幾個成功
咁多負評係乜事
想問下forever算唔算係呢類既公司?
有用開佢d 野,覺得好用/好味先買
直銷公司係玩入面個獎金制度既, 先苦後甜既
利申:係某直銷公司做過市場部, 見證住d人一係搵大錢, 一係入完會就求遠消失, 條屍都唔見埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞